Visreis.nl presenteert het Wout van Leeuwen Noorwegen Festival in Havoysund

Persbericht Visreis.nl

Visreis.nl presenteert het Wout van Leeuwen Noorwegen Festival in Havoysund 

Reeds enkele jaren organiseert Visreis.nl deze succesvolle groepsreis in samenwerking met Wout Van Leeuwen uit Vlaardingen. Deze reis is bedoeld voor enthousiaste vissers en is zeker geen wedstrijd. Het gaat om kameraadschap, schitterende natuur, plezier en lekker vissen. Niets moet en alles mag en aan het einde van de week worden nog een paar leuke prijzen uitgedeeld voor de meest bijzondere vangsten.

Het minimum aantal inschrijvingen is nu al behaald en dus gaat de reis gaat zeker door. Er zijn echter nog een paar plaatsen over. Dus als je erbij wilt zijn en om deze schitterende groepsreis mee te maken moet je je snel aanmelden want VOL = VOL! De reis vindt plaats van dinsdag 16 tot en met woensdag 24 juni 2015.



Havøysund ligt op 71 graden Noorderbreedte en daarmee op een steenworp afstand van de Noordkaap. Noordelijker dan dit is niet mogelijk. Deze locatie is een van de meest professionele viscamps van Noorwegen, werkt met topmateriaal en staat bekend om de zeer goede visserij. Deze richt zich in deze periode op grote kabeljauw, heilbot, zeewolf, koolvis en ga zo maar door.

We hebben zes vakantiewoningen voor elk vier personen gereserveerd. In het direct naastgelegen hotel wordt iedere ochtend het ontbijtbuffet geserveerd. Het complex ligt direct aan het water en vanaf het balkon van je appartement kijk je direct in de haven en op de boten.

Havøysund ligt voor de visserij ideaal. De goede visstekken bevinden zich op korte afstand varen en als het weer probeert spelbreker te zijn kan er bijna altijd wel gevist worden aan de windbeschutte zijde van het eiland. Daarmee is de kans dat er kostbare visdagen verloren gaan erg klein.



Er is sprake van een afwisselende bodemstructuur waar je naast  heilbot, kabeljauw en zeewolf onder meer zeeduivel, roodbaars en koolvis kan verwachten. Het gebied rond Havoysund biedt ontzettend veel mogelijkheden en afwisseling. Al met al zijn alle voorwaarden voor een perfecte visserij aanwezig. Je vist op dieptes van 20 tot 150 meter en we gaan zelf mee om te gidsen voor die vissers die dat willen.

Ter plaatse zijn ook nog twee lokale gids beschikbaar die goed Engels spreken. Aangezien we hier zelf ook al jaren komen kennen we het gebied ook goed  en stellen we deze kennis graag ter beschikking van onze gasten.



De Arronet boten zijn 6,9 meter lang en zijn voorzien van een 135 pk 4 takt motor. Daarnaast is er ook een aparte kleuren fishfinder en kleuren GPS met een VHF marifoon standaard op de boten. Dit materiaal is volledig ingericht om zelfs de meest ervaren visser te overtuigen. De boten zijn geschikt voor maximaal 5 vissers. Alle boten zijn voorzien van flying gaffen, lipgrippers om grote heilbotten op een zorgvuldige en nette wijze te kunnen landen en onthaken. Dit is echt topmateriaal.



Het weer is in deze regio altijd een dominerende factor. Derhalve raden we je dringend aan om een visoverall mee te nemen of te huren. Als wij in Nederland in het voorjaarszonnetje zitten, kan het daar nog gewoon sneeuwen. In juni is het 24 uur per dag licht en dat is een prettige bijkomstigheid omdat het  lange visdagen mogelijk maakt. Kortom; dit is een visreis die je niet snel zult vergeten!

We vertrekken op dinsdag 16 juni 2015 vanaf Schiphol met Norwegian Airlines naar Oslo. Daarbij heeft iedere reiziger recht op 40 kilo bagage, 10 kilo handbagage. Na aankomst in Oslo verblijven we een nacht in het Radisson SAS Blu hotel direct op het vliegveld zodat we de volgende ochtend in rust een vrede de reis kunnen voortzetten door ’s ochtends naar Alta te vliegen. Hier staat de bus op ons te wachten en die zet ons na een ongeveer drie uur durende rit door de indrukwekkende omgeving af bij onze locatie in Havøysund. De terugreis is op 24 juni 2015 en neemt een dag in beslag.

We verblijven een week in het complex en je vist zes volle dagen op een boot met een maximum van vier vissers. Voor het doen van de benodigde boodschappen is er een supermarkt met een ruim assortiment op loopafstand beschikbaar. Na afloop van de reis ontvangen alle deelnemers een uniek fotoboek  van deze reis met de mooiste foto’s als persoonlijke herinnering.

Samengevat:
- Vluchten Amsterdam, Oslo en Alta met Norwegian Airlines
- 40 kilo (2 x 20) bagage en 10 kilo handbagage per persoon
- Hotelovernachting in tweepersoonskamer in Oslo
- Bustransfer van Alta naar Havøysund
- Centrale eerste bijeenkomst bij Wout Van Leeuwen
- Nederlandstalige begeleiding ter plaatse
- Vier deelnemers per woning (2 tweepersoonskamers) en per boot (indeling door organisatie)
- Ontbijt inbegrepen
- Handdoek, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen
- Afsluitend diner in het restaurant
- Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer

De kosten van deze reis bedragen € 1.595,-  per persoon

Bijkomende kosten: Eigen verzorging (eten en drinken), benzine voor de boten (reken op 150 euro pp), drankjes tijdens diner.

Maximaal 21 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot eind februari 2015 en vol = vol.

Klik hier voor de informatie op onze website  
Klik hier voor de uitgebreide film van de afgelopen editie 
Of klik hier voor de uitgebreide brochure met inschrijfformulier

Visreis.nl
Joris Nieuwenhoff
’s Gravensloot 39
3471 BP Kamerik
E-mail  : info@visreis.nl
Mob     : 0628 – 30 83 45
    


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -