Visreis.nl presenteert een nieuwe locatie in Noorwegen

Persbericht Visreis.nl 

Visreis.nl presenteert een nieuwe locatie in Noorwegen 

Op 2,5 uur rijden ten noorden van Bergen hebben we een mooie nieuwe locatie weten toe te voegen aan ons portfolio. Fjordkick ligt aan de Afjord met een directe doorvaart naar de grootste fjord van Noorwegen de Sognefjord. In een straal van 15 tot 20 kilometer liggen hier talrijke visstekken die een grote hoeveelheid aan soorten en formaten waarborgt.

De fjorden zijn tot meer dan 300 meter diep en bij de voor de kust liggende eilandjes ontstaat er een heel interessante onderwaterstructuur waar menig vis zijn voedsel zoekt.

De locatie beschikt over een eigen restaurant, supermarkt, appartementen en visboten. Je hebt dus alles direct bij de hand en hoeft niet meer ver te reizen om je spullen te regelen.

Hier kan je echt 24 uur per dag vissen. Er zijn 5 appartementen die tot 10 personen kunnen herbergen.

Deze zijn netjes en volledig ingericht met fornuis, oven, vaatwasser en eigen afstelruimte met vriezer. Ze liggen direct aan het fjord waarmee je ook nog eens een prachtig uitzicht hebt.

Bijzonder is dat je hier een ruime keuze hebt aan boten van 5,3 meter en 25 PK tm 7,2 meter en 150 PK. Deze laatste boot is geschikt voor 6 personen waardoor het voor groepen van 5 of 6 personen ideaal is.

Een snel rekenvoorbeeld met 6 personen in het hoogseizoen voor huis Torsken (met eigen sauna!) en de Kvaerno 7,2 meter boot met 150 PK levert een prijs op van 2175 euro wat neerkomt op 362,50 euro per persoon bij 6
deelnemers.

En dat met zo'n topboot! Ga je met 10 man naar huis Kveita en neem je er een Kvaerno 6,6 meter boot bij dan zijn de kosten nog geen 300 euro per persoon!

Kortom een goed verzorgde locatie met veel keuze en nette prijzen op 2,5 uur rijden van Bergen. Wil je meer weten over deze locatie? Kijk dan eens op http://www.visreis.nl/bestemmingen/fjordkick/

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -