Visreis.nl presenteert Bonaire!

Persbericht Visreis.nl  

Visreis.nl presenteert Bonaire!  

Vanaf 3 maart heeft Visreis.nl wederom een unieke locatie toegevoegd aan haar portfolio. Bonaire is een schitterend eiland in de Cariben en het is een Nederlandse gemeente! Men spreekt er dus gewoon Nederlands. Dit eiland heeft een ongekende schat aan visserij mogelijkheden en deze waren tot op heden nog niet bekend bij het grote publiek.

Vandaar dat we deze parel u niet willen onthouden. Op Bonaire is het hele jaar door of 28 of 29 graden en daarmee heeft het een super klimaat voor de exotische visserij. Warm en stabiel en je kunt hier verschillende soorten visserij ondernemen.


 
1. Huurboot: Met je eigen huurboot op tonijn, wahoo, barracuda, dorado etc. Wat is er nu leuker dan vanuit je eigen boot deze exotische soorten te vangen. Maar ook bodem of driftend vissen op haaien en groupers of jiggen op andere grote rovers. En huur je de visboot voor meerdere dagen leg je hem gewoon aan je steiger bij je eigen luxe vakantiewoning!



2. Big game: vissen met de Grand Bleu en kapitein Rijk. Je gaat gericht op de grote soorten als zeilvis, marlijn, tonijn, dorado, etc en de boot beschikt over medium zwaar materiaal (30 - 80 lbs) zodat de drill ook echt sport oplevert.



3. Kustvissen: Rondom Bonaire zijn veel verschillende hotspots waar je je lol op kunt. Barracuda, tarpon, snook, maar zeker ook de bonefish en de illustere tarpon behoren tot de mogelijkheden. Gewoon op kniediepte de flats op en daar kan je naar hartenlust met de vliegenhengel of spinhengel je tijd ‘vergooien’ en tussendoor nog wat mooie vissen vangen.


 
Wacht niet langer maar kijk direct op onze website of digitale brochure. En wil je het verhaal persoonlijk horen? Dan ben je van harte welkom op de Visma de komende dagen. Wij zijn er natuurlijk ook weer bij.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -