image description

Visreis.nl presenteert 2 nieuwe toplocaties en een nieuwe groepsreis!

Visreis.nl presenteert 2 nieuwe toplocaties en een nieuwe groepsreis!

Visreis.nl heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Niet alleen in aantal gasten maar zeker ook in het aantal locaties. En in dat kader hebben we nu twee nieuwe locaties toe weten te voegen aan ons portfolio die echte aanvullingen zijn en die we nog niet eerder hadden. Het zijn

  1. Gambia en
  2. Moen in Denemarken

Gambia is al sinds jaar en dag een belangrijke overwinteringsplaats voor vissers. Bekend om het lekkere weer en de relaxte visserij die van tijd tot tijd ook mooie grote en spannende vissen oplevert. Wat dacht je van barracuda, butterfish, kapiteinsvis, gitaarrog, stekjelrog, catfish, cassave croakers, tarpon, jack crevelle, pompano maar ook dorado, zeilvis, witte marlijn en haai!  We bieden hier nu een totaalpakket met keuze uit strand-, kreek-, kust- en bleu water vissen, tijgervissen in het binnenland, een uitstapje naar Casamances in Senegal en daarbij hebben we ruime hoeveelheid aan keuze qua boten van 2 tot 8 personen. Het is een heel uitgebreid assortiment aan mogelijkheden waarmee je zelf een reis op maar kan samenstellen.Onze lokale partner is Bernard Westergard. Bernard komt oorspronkelijk uit Engeland en is voormalig wereldkampioen strandvissen. Daarnaast is Bernard al jaren lang kind aan huis in Gambia waar hij een eigen huis heeft en de verschillende locaties en manieren van vissen als zijn broekzak kent.Hij is dan ook de perfecte gastheer om je te ontvangen en te begeleiden tijdens je visdagen. Dus wil jij deze winter ook relaxed in Gambia een weekje vissen? Neem je partner lekker mee en zo is iedereen blij.

Kijk hier voor de webpagina https://www.visreis.nl/bestemmingen/big-game/gambia/

En hier voor de uitgebreide brochure van 13 pagina’s https://www.visreis.nl/files/2018/07/Gambia.pdf

Moen in Denemarken is naast een van de beste plekken om op zeeforel te vissen in Denemarken ook beslist een van de mooiste plekken van Europa. Alle Deense landschappen zijn er vlakbij elkaar te vinden: akkers en moerassen, rietvelden en strandweiden, zandstranden en beukenbossen – en natuurlijk ook de imposante krijtrotsen aan de noordoostkant die als topstekken voor zeeforel wereldberoemd zijn geworden.

Droom je al lang van een grote zeeforel, dan moet je hier zijn. Vissen van meer dan 50 cm zijn hier meer regel dan uitzondering, en bij onze testtrip vingen we meerdere zeventigers, met een vis van 75 cm/5-6 kilogram als topper. Bij Deense zeeforelwedstrijden gaan de wedstrijdvissers heel graag naar Møn omdat de allergrootste forellen steenvast daarvandaan komen – vissen van vér boven de 80 cm…Ook wie graag op snoek vist, komt hier aan zijn trekken.

Op dit eiland ligt namelijk de bekende binnenzee Stege Nor: een prachtige brakwaterplas die bekend staat als een van de allerbeste wateren van Europa voor snoek. Reden genoeg dus om deze locatie op te nemen om gericht op zeeforel te vissen en bijkans dus ook op snoek. Voor beide visserijen kunnen we een gids verzorgen en ook een huurboot voor het snoeken. Al met al dus weer een ruime keuze om een topweek of lang weekeinde in te plannen. Je rijdt er ten slotte in ongeveer 9 uur naar toe dus op donderdag heen en maandag terug is zeker een superleuk alternatief.

Kijk hier voor de webpagina https://www.visreis.nl/bestemmingen/moen/

Naast de twee nieuwe locaties hebben we van een aantal gasten het verzoek gekregen om een groepsreis te organiseren naar de Noordkaap naar onze nieuwe locatie in Skarsvag!

Aan die wens hebben we invulling gegeven en we organiseren van 12 tm 19 juni 2019 voor een selecte groep van maximaal 19 vissers een reis naar deze absolute bucketlist locatie! Let op de eerste inschrijvingen hebben we al binnen dus wees er snel bij want er is slechts beperkt plaats! Er kunnen maximaal 19 personen mee.

De reis bestaat uit:

– Begeleiding ter plaatse door Visreis.nl

– Retourtransfer van Alta naar Skarsvag

– We hebben het gehele viskamp (max 20 personen) gereserveerd en verblijf in gedeelde tweepersoonskamers

– Handdoek, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen

– Boot Arronet 18 voet 70 PK 4 takt, GPS / fishfinder en max 3 vissers per boot

– Afsluitend gezamenlijk diner

– Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer

– Boekingskosten zijn inbegrepen

Kosten van deze reis bedragen € 995,-  per persoon exclusief vlucht bij 9 of 19 personen en € 1055,- pp bij 10 tm 18 personen. Maar ik verwacht dat dit snel vol zit en daarmee uitkomt op 995 euro pp.

Wie wil er nu op de meest noordelijke vislocatie van Europa gevist hebben?

Kijk hier voor de webpagina https://www.visreis.nl/fin-nor-noordkaap-festival-2019/

En hier voor de uitgebreide brochure met inschrijfformulier https://www.visreis.nl/files/2018/07/Fin-Nor-Noordkaap-festival-2019.pdf

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze visreizen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief en je mist niets meer!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Hengelsport Westland bokaal
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 357
Willem Moorman -