Visreis.nl & partners

Persbericht Visreis.nl

Visreis.nl & partners 

Visreis.nl breidt haar service verder uit. Want voor een goede en geslaagde visreis zijn het juiste materiaal en advies van groot belang. Dat krijg je niet bij de lokale dierenwinkel waar een hengelhoekje is ingericht. Daarvoor moet je naar een hengelsportwinkel die zowel de materialen heeft maar ook de mensen in dienst heeft die zelf de kennis en ervaring hebben van de visserij.

Zodoende krijg je een vakkundige ondersteuning bij de juiste materiaalkeuze die bijdraagt aan een optimale voorbereiding van je visreis met bijpassende vangsten.

Hiervoor werkt Visreis.nl in de Benelux samen met een aantal geselecteerde partners die voldoen aan deze criteria en die wij onze gasten van harte kunnen aanbevelen. Ze hebben allemaal een regionale uitstraling en veel van de materialen op voorraad. En mocht dat onverhoopt niet zo zijn wordt het voor je besteld.

Verder organiseren de hengelsportzaken in hun regio vaak extra bijeenkomsten, open deur dagen, lezingen of wat al niet meer. Zodoende kunnen onze gasten gebruik maken de aanwezige kennis en ervaring. OP deze manier proberen wij en onze partners onze gasten optimaal te ondersteunen. We pretenderen niet alle wijsheid in pacht te hebben maar we delen de kennis en ervaring graag zodat iedereen er beter van wordt.
 
Ken je dat gevoel? Je wilt geen bergen geld uitgeven maar ook niet het foute of te weinig materiaal of zelfs net niet de juiste kleur hebben. Hiervoor geldt bij al onze partners dat je je geld terug krijgt voor het materiaal dat niet gebruikt is en dat nog netjes in de originele verpakking zit. Dit geldt voor alle ‘terminal tackle’ en dus niet voor hengels en molens.

Maar als je dus in Zuid Egypte gaat vissen kan je gerust 10 rapala’s meenemen en als je terugkomt het ongebruikte materiaal in de originele verpakking terugbrengen en krijg je je geld terug. Dan heb altijd het juiste materiaal in het juiste aantal en in de juiste kleur. Dat geldt dus voor alle locaties die we aanbieden. Kijk voor het gehele overzicht hier.

De hengelsportzaken waarmee we samenwerken zijn:
Wout Van Leeuwen, Vlaardingen                    
Havfiske, Nijverdal                                    
Nipro Hengelsport, Sint Maarten
Hengelsport 2000, Amsterdam
Kuperus Hengelsport, Leek
De Kock hengelsport, Testelt, België. Open deur dagen 16 en 17 april 2016
Demeulenaere, Roeselaere, België. Open deur dagen 13 en 14 feb 2016

We werken waar mogelijk samen om onze gezamenlijke gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo zijn we bijvoorbeeld aanwezig bij de open deur dagen van de Kock hengelsport op zaterdag 16 april maar eerder nog bij Demeulenaere op zaterdag 13 februari aanstaande.

We hopen u daar te ontmoeten. Volg ons ook op onze facebookpagina waar we regelmatig interessant nieuws en vangstberichten hebben en ook het nieuws van onze partners met u delen.

Samen sta je sterker. We zijn u graag gezamenlijk van dienst!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -