Visreis.nl pakt uit met maar liefst 8 nieuwe spectaculaire visreizen en…

Persbericht Visreis.nl

Visreis.nl pakt uit met maar liefst 8 nieuwe spectaculaire visreizen en een nieuwe website

Sinds kort heeft VISREIS.NL een nieuwe website. Deze is bijzonder overzichtelijk en biedt een schat aan informatie. Het is meer dan de moeite waard om hier te kijken. Naast het mooie en functionele design zijn er momenteel maar liefst 29 verschillende reizen om uit te kiezen. Daarbij zijn ze ook druk bezig om dit, reeds uitgebreide, portfolio nog verder uit te bouwen. Houd de website dus goed in de gaten.



Een nieuwe mogelijkheid om op de hoogte te blijven is om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van VISREIS.NL. Deze komt maandelijks uit en op deze manier word je op de hoogte gehouden van de nieuwste locaties, vangsten, ervaringen, aanbiedingen of andere belangrijke wetenswaardigheden.

In samenwerking met Totalfishing.nl organiseert VISREIS.NL een speciale nieuwsbriefactie. Meld je nu aan voor de VISREIS.NL-nieuwsbrief en iedere 20e aanmelder ontvangt het originele VISREIS.NL T-shirt! De winnaars ontvangen het T-shirt automatisch thuis en worden tevens bekend gemaakt op Totalfishing.nl. De eerstvolgende nieuwsbrief wordt begin februari 2013 weer verzonden en tot dan loopt deze actie.


Aanmelden voor de nieuwsbrief kan op de homepage van www.visreis.nl onderaan de pagina.


Daarnaast zijn ze bijzonder druk geweest met het introduceren van maar liefst 8 nieuwe visreizen! De ene nog mooier dan de ander.


Het portfolio in Noord-Noorwegen wordt aanmerkelijk versterkt maar ook de nieuwe exotische locaties spreken boekdelen.


Ooit gehoord van Socotra? Vast niet, maar wat een stek is dat zeg.

De nieuwe locaties zijn:
Kijk maar eens goed rond en geniet van de mooie foto’s en films en prachtige beschrijvingen!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De haken en ogen van een Noorse vistrip (17)
Marc Borst -