Visreis.nl op de Visma

Persbericht Visreis.nl 

Visreis.nl op de Visma 

Het is weer bijna zover en we mogen weer aantreden. De Visma opent haar deuren op 3 tm 5 maart en natuurlijk zijn we er ook bij. We bestaan al meer dan 10 jaar en ondertussen zijn we ook een vertrouwd gezicht. Dat is ook niet vreemd als je het hardst groeiende visreisbureau van de Benelux bent.

Dat komt niet vanzelf en daar werken we hard en met veel plezier voor. En dat is een centraal thema in wat we doen. Plezier, enthousiasme en passie maken ons visreisleven een stuk leuker.

We vermoeden dat dat ook de reden was dat het tijdens de beurs in Utrecht zo druk was op onze stand.

Iets wat we tijdens de Visma natuurlijk graag nog een keer over doen. We merken het ook natuurlijk ook aan de boekingen. In 2016 zijn we meer dan verdubbeld en voor dit jaar is het aantal boekingen en vissers van 2016 alweer overtroffen en we hebben nog 10 maanden te gaan.

We merken dat steeds meer vissers er voor kiezen om hun visreis bij ons te boeken en dat doen we graag en goed. Dus kom gerust eens langs tijdens de Visma en laat je informeren over de mogelijkheden die we te bieden hebben.

Heb je vragen over locaties, wil je naar een specifiek land of een speciale vis vangen of gewoon goed advies met welk materiaal en welke locatie voor jou en je vismaten het beste past?

Kom dan langs op vrijdag 3, zaterdag 4 of zondag 5 maart op de Visma in Ahoy Rotterdam. Met meer dan 75 locaties wereldwijd hebben we het grootste portfolio aan visreizen om uit te kiezen.

We werken daarbij zonder extra tussenpersonen die de prijzen onnodig verhogen waardoor je bij ons regelmatig voordeliger uit bent dan elders.

Of het nu gaat om roofvissen, big game, zeevissen of groepsreizen, we zijn van alle markten thuis en omdat we zelf ook fanatieke vissers zijn kunnen we dus heel gedegen advies geven. We delen onze ervaring graag om jou visreis een succes te laten worden. Ook als je niet bij ons geboekt hebt!

Tevens krijgt iedere visser die bij ons een visreis boekt van een week of langer een eigen persoonlijk fotoboek van de eigen visreis. Hoe leuk is dat? Dan heb je thuis als herinnering aan die mooie visweek nog dat mooie fotoboek staan van 24 pagina’s in A4 formaat. En dat krijg je helemaal gratis!

We hebben de laatste jaren flink gemoderniseerd in de visreisbranche. We waren een van de eersten met de reisgarantie regeling, we hebben een volledig moderne en up to date website die ook mobiel goed te bekijken is met vele nieuwe films van onze eigen vis- en groepsreizen.

Er zijn veel nieuwe locaties bijgekomen en ook onze stand op de beurs is verfrissend en door de jaren heen regelmatig vernieuwd. We werken samen met een professionele partner in Zebco waarbij we gebruiken mogen maken van materiaal van de merken Fin-Nor, Quantum en Van Staal. Top materiaal voor de echter vissers!

Verder verzorgen we jaarlijks meerdere presentaties bij onder meer hengelsportverenigingen over uiteenlopende thema’s binnen de visserij en we doen dagelijks verslag van onze groepsreizen terwijl we op locatie zijn.

Er zijn dus genoeg redenen om tijdens de Visma even langs te komen bij ons op de stand.
• Voor het boeken van een goede visreis
• De beste reisgarantie regeling
• Ervaren vissers en gedegen advies
• Gratis fotoboek van de eigen visreis
• Aanbetaling van slechts 250 euro per groep
• De grootste keuze aan visreizen
• Plezier en passie

We belonen het mooiste reisverslag van het jaar met een volledig verzorgde dag vissen bij Visgids Groningen.

Kortom we zijn jullie graag van dienst en zien jullie hopelijk (weer) op de Visma.

Visreis.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -