Visreis.nl op de hengelsportbeurs in Utrecht Win toegangskaarten

Persbericht Visreis.nl 

Visreis.nl op de hengelsportbeurs in Utrecht 

Win toegangskaarten 

Wij verloten 5 x 2 toegangskaarten onder alle nieuwe likes op onze facebook pagina. Dus wil jij gratis naar de beurs? Ga dan naar onze facebook pagina en like hem. We zijn al het meest gelikte visreisbureau van de Benelux en dat is natuurlijk niet voor niets. Help ons om als eerste de grens van 2000 likes te doorbreken en misschien win jij wel die vrijkaarten! Deze actie loopt tm 30 november 2016.

Nieuwe stand
Visreis.nl is door de groei in de afgelopen jaren toe aan een nieuw jasje! Op de beurs in Utrecht presenteren we dan ook weer een gloednieuwe ‘jas’ in de vorm van een hagelnieuwe en supermooie stand! Kom dus vooral even langs op de beurs om de nieuwe stand te bekijken en om relaxed bij te praten.

We hebben onder meer de spectaculaire films van het afgelopen jaar in onze stand op groot scherm met onze reizen naar Zuid Schotland, Skarnsundet, het Wout Van Leeuwen Noorwegen festival in Saltstraumen en het Heilbot Festival in Torsvag met de vangst van een heilbot van 203 centimeter!

Beursactie
Verder hebben we een speciale beursactie. Deze actie is alleen beschikbaar op de beurs.  Boek een visreis naar Skarnsundet in de periode van 12 september tm 31 oktober en krijg 50 % korting op de 17 voet visboot. Dat is een directe korting van maar liefst € 290,-. Dat is dus snel verdiend. Kom langs op de stand en boek die visreis en pak dat direct voordeel!

Groepsreizen 2017 en 2018
We organiseren komend jaar weer meerdere groepsreizen:
Het Wout Van Leeuwen Noorwegen festival van 25 mei tm 1 juni 2017 in Saltstraumen.
Fin-Nor heilbot festival van 20 tm 27 september 2017 tijdens springtij in Torsvag.
Quantum snoek festival van 28 oktober tm 4 november 2017 in Dragso.
Groepsreis kant- / strandvissen in Skarnsundet van 18 tm 25 januari 2018.

Wil je meer weten over onze gezellige en relaxte groepsreizen waar plezier en kameraadschap voorop staat? Kom dan zeker even langs en vraag naar de mogelijkheden.

Fin-Nor en Quantum materiaal
Als laatste hebben we ook hengelsportmateriaal van Fin-Nor en Quantum bij ons op de stand wat we zelf gebruiken bij onze vistrips en waar we je graag meer over vertellen. Dus ben je op zoek naar passend materiaal voor je eigen visreis? Kom dan zeker even langs bij ons op de stand om de materialen zelf te kunnen ‘voelen’ en bekijken.

We zijn het grootste en meest complete visreisbureau van de Benelux! Bij ons heb je je keuze uit meer dan 75 locaties wereldwijd om je visreis te plannen en delen we onze uitgebreide viskennis graag met je. Ook voor diegenen die dit keer niet bij ons geboekt hebben.

We zien jullie graag in Utrecht op de beurs.
Visreis.nl

ANDEREN LAZEN OOK