image description

Visreis.nl op de hengelsport- en visbotenbeurs in Utrecht

Met nieuws.. VEEL Nieuws…

Nog een paar dagen en dan is het weer zover; de gezellige 3 daagse beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Vanzelfsprekend zijn wij er ook dit jaar weer bij op vrijdag 29, zaterdag 30 november en zondag 1 december. De afgelopen jaren hebben we telkens weer nieuwe visreizen gepresenteerd tijdens de beurs en ook dit jaar brengen we veel nieuws naar de beurs.

Nieuwe website

Visreis.nl blijft zich onderscheiden met een hagelnieuwe en klantvriendelijke website. Niet alleen is de website nieuw, maar biedt hij ook een hoop nieuwe mogelijkheden. Hij is enorm overzichtelijk en makkelijk navigeerbaar onder meer dankzij de zoekmogelijkheden op bijvoorbeeld prijs, type visserij of regio. Verder zijn er veel nieuwe films, kan je een favorieten-overzicht maken en kan je een eigen account aanmaken waar je alle geboekte reizen overzichtelijk terugvindt alsook de bijbehorende communicatie, facturen en reisbescheiden van die reis. Alles is makkelijk online terug te vinden. Bekijk de website live op de stand op groot scherm.

Nieuwe vis-shirts

Nieuw design, stretch, zonwerend SPF 50, sneldrogend, hoge kwaliteit met hoogwaardige sublimatie druktechniek. Heerlijke vis-shirts die er ook nog eens super goed uitzien. De shirts zijn ook te koop tijdens de beurs voor € 50,- per stuk. Hiermee heb je de juiste bescherming tegen de zon en zie je er ook nog stoer uit aan of op het viswater.

Twee nieuwe locaties

En alsof het niet genoeg is zijn er ook nog twee nieuwe locaties aan het portfolio toegevoegd. En dat zijn zeker niet de minste.

 1. Soroya 2.0 Deze nieuwe locatie op Soroya onderscheidt zich van de andere locaties op Soroya doordat je hier kan beschikken over fantastische boten: Gemi 7,3 meter met 250 PK motoren. De beste boten op het eiland! Serious fishing 2.0!
 2. Angola. Een absoluut fenomenale locatie waar je kan vissen op marlijn, zeilvis, mahi mahi, jack crevelle, cubera snapper, tonijn, reusachtige threadfins, tarpon, snook en nog veel meer. Zowel strand-, rivier- als zeevissen. En dat allemaal voor een schappelijke prijs op een toplocatie.

Nieuwe groepsreis naar Suriname

Kom langs en laat je informeren over onze nieuwste visreis naar Suriname. Met een kleine groep van minimaal 7 en maximaal 9 personen gaan we de jungle in naar de Wonotobo watervallen begeleiding van een medewerker van Visreis.nl. Op zoek naar de reusachtige lau lau, roodstaartmeerval, luipaardmeerval, peacock bass, piranha en anjoemara. Een super avontuur in de schitterende jungle van Suriname.

Black Friday beurs aanbieding Havoysund 

Speciale beursaanbieding voor geïnteresseerden die graag eens naar Havoysund willen gaan. Er zijn een paar periodes vrij die nog opgevuld mogen worden. En dat betekent 10 = 7 = 10 en 10 = 14!  Concreet: 7 dagen betalen en 10 dagen blijven, of 10 dagen betalen en 14 dagen blijven. Vraag naar de beschikbare periodes en sla je slag op de beurs. Let op: Dit dient echt op de beurs en binnen 1 week na afloop ervan definitief vastgelegd te worden. Daarna zijn de aanbiedingen niet meer geldig.

Gasten op de stand

We hebben weer een mooie lijst met (internationale) gasten op onze altijd drukke en gezellige beursstand.

Op vrijdag, zaterdag en zondag is Michael van Stein, de Nederlandse kapitein en eigenaar van de Maio Fishing Club in Kaap Verdië bij ons op de stand aanwezig. Hij vertelt de mooiste verhalen en kan je perfect adviseren over de beste tijd en type visserij. Van big game en vliegvissen tot jiggen en spinnen. De visserij op dit eiland is zo divers dat twee weken zelfs onvoldoende zijn om alles mee te maken. Ook geeft hij dagelijks een presentatie over deze toplocatie bij ons op de stand.

Op zaterdag en zondag zijn Jaap en Hubert van Loppa Seafishing bij ons op de stand aanwezig om geïnteresseerden tekst en uitleg te geven over de verschillende mogelijkheden van deze nieuwe toplocatie in Noord-Noorwegen met grote boten en comfortabele woningen. Vele bekende vissende Nederlanders hebben de reis hier ook al heen weten te maken.

Op zaterdag is Patrick Verbrugge van The Bass Company aanwezig om alle zeebaarsliefhebbers te woord te staan en om een presentatie te geven over deze supervisserij in de Europoort.

Ook op zaterdag komt Hamish Currie uit Noord Ierland een presentatie geven. Deze doorgewinterde kapitein is gespecialiseerd in het vissen op onder meer haaien. De voornaamste soorten zijn Porbeagle (neushaai) en tope (ruwe haai) maar ook vleet en andere rogsoorten weet hij zijn gasten voor te schotelen. Kom en leer van de meester.

Op zondag zijn Tom Sintobin en John Smit aanwezig. Tom is de topvisser die de halve wereld al heeft rondgereisd en veelal grote vissen weet te verschalken. Hij schrijft voor verschillende nationale en internationale vakbladen en weet de lezer goed te boeien met zijn fenomenale verhalen en vangsten.

John Smit is een van de founding fathers van de Dutchanglers, is fanatiek visser met een enorme ervaring en kennis. Hij schrijft ook regelmatig over zijn internationale visreizen in nationale vakbladen. Hij beschikt over veel kennis en deelt deze ook graag met andere vissers.

En het beste bewaren we voor het laatst! Op vrijdag, zaterdag en zondag komt er niemand minder dan Jens Bursell bij ons op de stand een presentatie geven over het vissen op snoek en zeeforel met daarbij de uitleg over de door hem ontwikkelde release rigs. Door gebruik te maken van deze release rigs worden de vangsten geoptimaliseerd voor zowel de visserij op snoek als zeeforel.

Jens Bursell is een van de bekendste vissers van Europa. Deze sympathieke Deen heeft overal ter wereld gevist - van het Amazonegebied tot Nieuw Zeeland - maar vist ook in zijn thuisland bloedfanatiek op alles wat vinnen en schubben heeft. Hij schreef honderden artikelen over zijn avonturen en twee zeer belangrijke boeken: een over zeeforel (2013) en een over snoek (2019). De boeken zijn vanzelfsprekend ook te koop op de beurs en hij signeert ze graag voor je. Deze presentaties mag je niet missen!

Presentaties op de stand

Op alle beursdagen verzorgen we weer korte en leerzame  presentaties op de stand. Ze duren maximaal 30 minuten en bieden een hoop informatie voor de geïnteresseerden. Met kleine groepjes zijn dit perfecte sessies met de professionals. En je kan ze persoonlijk het hemd van het lijf vragen.

Vrijdag 29-11 

 • Lars Nieuwenhoff       Plan je visdag met getij in Noorwegen                      12.00
 • Michael van Stein      Kaap Verdië Maio                                                     13.00
 • Jens Bursell                Snoek vissen& release rigs                                       14.00
 • Joris Nieuwenhoff      Gericht heilbotvissen                                                 15.00

Zaterdag 30-11

 • Lars Nieuwenhoff       Plan je visdag met getij in Noorwegen                      11.00
 • Jens Bursell                Snoek vissen en release rigs                                    12.00
 • Hamish Currie                        Gericht haai vissen in Noord Ierland                         13.00
 • Patrick Verbrugge      Zeebaarsvissen in de Europoort                               14.00
 • Michael van Stein      Kaap Verdië Maio                                                     15.00

Zondag 1 -12

 • Michael van Stein      Kaap Verdië Maio                                                     11.00
 • John Smit                   Mauritius / popperen en jiggen                                  12.00
 • Jens Bursell                Zeeforel vissen en release rigs                                 13.00
 • Tom Sintobin              Gericht heilbotvissen                                                 14.00
 • Lars Nieuwenhoff       Plan je visdag met getij in Noorwegen                      15.00

Lukt het niet om op deze tijdstippen aanwezig te zijn, schroom niet om toch bij ons langs te komen. In een persoonlijk gesprek informeren we je graag.

Samengevat. Bij ons op de stand is er heel veel nieuws, zijn er veel dingen te beleven en te leren! Kom dus langs en maak gebruik van onze kennis en kunde en wij helpen je graag om een perfecte visreis voor je te organiseren!

Visreis.nl (Lars, Rob en Joris)

ANDEREN LAZEN OOK

image description
‘Pike-Triangle’: Deel 2
Willem Moorman -