Visreis.nl heilbot festival, tijdens springtij

Persbericht Visreis.nl

Visreis.nl heilbotfestival, tijdens springtij  

Al sinds vijf jaar organiseren we deze leuke en spannende visreis voor de liefhebbers. Het is niet de reis met de meeste inschrijvingen maar wel met echte liefhebbers. Waar we in eerdere jaren in Havøysund hebben we dit jaar gekozen om onze heilbotvleugels in Torsvag uit te slaan!

Deze locatie staat al jaren bekend vanwege de grote en het aantal heilbotten die hier gevangen worden. Daarnaast hebben ze hier perfecte Arvor boten van 21,5 voet met kajuit, GPS / fishfinder en 100 PK dieselmotoren. Al met al de perfecte ingrediënten voor een fantastische week vissen.





 
We gaan van dit keer van 14 tm 21 september 2016 naar deze prominente heilbotlocatie van Noorwegen, te weten Torsvag. Dit heilbotfestival is precies gepland in de allerbeste week die denkbaar is voor deze visserij. Van 14 tm 21 september is het namelijk springtij en is er een optimale stroming. Daarmee zijn alle beïnvloedbare factoren optimaal ingericht te weten locatie en timing!





De rest moet je zelf doen maar we zijn er natuurlijk ook zelf bij om de groep te begeleiden en te voorzien van onze ruime kennis en ervaring die we graag delen.




 
De eerste inschrijvers zijn al weer binnen en de eerste drie boten zijn gevuld. Maar er zijn nog plaatsen vrij voor dit gezellige Visreis.nl heilbotfestival 2016. De kosten voor de reis bedragen 975 euro per persoon exclusief vlucht en op basis van 4 personen per woning en boot. Wil jij mee met deze spectaculaire reis en gericht op heilbot vissen? Kijk dan hier voor meer informatie of hier direct voor het inschrijfformulier.


 
En zo zag de editie van vorig jaar er uit waar we met 17 heilbotten in onze boot meer vingen dan de lokale gids:

Sla je slag en ga met ons mee op deze supergave visreis.
 
VISREIS.NL
E-mail: info@visreis.nl
Mob : 0628 – 308 345

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -