Visreis.nl groeit en gaat naar de beurs

Persbericht Visreis.nl                                                                                                                              

Visreis.nl groeit en gaat naar de beurs 

Investeren in een visvakantie van Visreis.nl is door de aanhoudende lage rente op uw spaargeld en de recente waardedaling van de euro een interessante en (zeker door de reisgarantie) veilige investering. Uw investering in een visreis voor volgend jaar of zelfs over twee jaar is daardoor gegarandeerd. Laat u voorlichten door de specialisten van Visreis.nl op de Hengelsport en Botenbeurs te Utrecht op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 december a.s.

De gloednieuwe en imposante stand van Visreis.nl is te vinden in hal 8 op standnummer 050, recht tegenover hun partner Zebco Europe GMBH (standnummer 051). Dagelijks zijn er drie ‘grote vriendelijke reuzen’ die je enthousiast en vakkundig willen adviseren. En dat doen ze met net zo veel enthousiasme als je je visreis voor komend jaar niet bij hun hebt geboekt.

Tijdens, en alleen op, de beurs in Utrecht heeft Visreis.nl een geweldige en interessante beursaanbieding. Als u een visreis boekt naar het Noorse Skarnsundet in de periode van 12 september t/m 31 oktober, krijgt u een korting van maar liefst 50 % op de 17 voet visboot met 30 PK motor en GPS/fishfinder. Dat is een korting van maar liefst € 290.

Investeren in die visreis levert dus direct rendement op. Dus kom naar de Hengelsport en botenbeurs te Utrecht, want deze aanbieding is exclusief bij Visreis.nl en alleen op de beurs in Utrecht.

Op de nieuwe stand van Visreis.nl kunt u de film van Skarnsundet op een groot scherm bekijken en de medewerkers beantwoorden graag alle eventuele vragen. Een prachtlocatie met goede en afwisselende visserij vanaf de kant en vanuit de visboot, ook met licht materiaal.

Skarnsundet ligt in het noordelijke deel van de Trondheimfjord en is daarom een volledig beschutte topstek met alle soorten vis, die je maar kunt bedenken.

Daarnaast is er ook zoetwatervisserij op snoek, baars en forel in nabij gelegen meren mogelijk waar je ook met een roeiboot terecht kunt. En ook de zalmvisserij op de Verdal rivier op slechts 45 minuten rijden met begeleiding van een gids en eventueel huur vliegenhengels is een veelgebruikte en mooie extra vismogelijkheid.

Ik ga zeker de stand van Visreis.nl bezoeken! U ook?

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -