Visreis.NL Goes .Be

Persbericht Visreis.nl  

Visreis.NL goes .Be

Na onze aanwezigheid op de zeer succesvolle hengelsportbeurs in Utrecht begin deze maand is het nu de beurt om komend weekeinde de Hengelexpo in Kortrijk een bezoek te brengen. Niet eerder hebben we op deze beurs gestaan en is weer een bewijs van onze ambities en continue groei. We hebben er dan ook weer veel zin in. Te meer omdat we reeds een groot aantal Belgische gasten op visreis hebben mogen sturen in de afgelopen jaren.

Een groot aantal heeft al laten weten zeker even langs komen op onze stand en dat wordt een prettig weerzien. Maar we komen natuurlijk ook graag in contact met nieuwe gasten. Dus ben je van plan om binnenkort of in de toekomst een keer een visreis te plannen, kom dan zeker even op onze stand langs om ideeën op te doen of advies te krijgen. We hebben het grootste en meest complete portfolio aan visreizen!
 

Het visreis team.

Topvisser op de stand
Op zaterdag, de eerste beursdag, staat Thomas Sintobin, passioneel visser en hengelsportjournalist voor onder meer Zeehengelsport en Roofvis, bij ons op de stand. Hij beantwoordt, samen met ons, al je vragen over de beste locaties, (kunst)aassoorten, haken, rigs, onderlijnen, hengels, molens, reels of wat je meer zou willen weten voor je komende visreis.

Thomas heeft zelf in heel veel landen en op heel veel soorten gevist en kan je zeker verder helpen met goede tips. Landen die Thomas heeft ‘bevist’ zijn onder meer Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Noorwegen, Engeland, Ierland, Amerika, India, IJsland en ga zo maar door! Een dijk aan ervaring en een prettig mens!
 

Cash korting
Op de beurs in Kortrijk kan je bij ons op de stand ook direct een cash kortingsvoucher scoren. Op vertoon van deze voucher krijg je voor iedere nieuwe visreis die voor 31 december 2015 wordt afgesloten € 20,- korting per visser. Met een groep van 5 vissers is dat dus direct al € 100,- korting! Dus kom langs op onze stand (nummer 647) en scoor die kortingsvoucher en boek je nieuwe avontuur voor 31 december 2015! Daarnaast hebben we ook een leuke bijdrage aan de cadeaumuur geleverd. Dus probeer je geluk en wie weet kom je ons daar ook nog tegen.
 
Reisgarantieregeling
Wij zijn het enige visreisbureau op de beurs in Kortrijk die voldoet aan de wettelijke eisen en al onze gasten een reisgarantieregeling levert.
 
Maar dat is niet enige reden om bij ons je volgende visreis te boeken:
 
·            Ruim 10 jaar ervaring
·            Grootste en meest complete visreisbureau van de Benelux
·            Professionele organisatie
·            Toplocaties
·            Persoonlijke ondersteuning
·            We zijn zelf ervaren vissers en vissen ook regelmatig
·            Persoonlijk fotoboek van de eigen visreis voor iedere deelnemer
·            Eerste aanbetaling slechts 250 euro
·            Restfactuur 5 weken voor vertrek
·            Gedegen materiaalkennis en advies
 
We zien je graag op de beurs in Kortrijk voor een persoonlijke kennismaking en mocht je niet kunnen vindt je ons natuurlijk ook op www.visreis.be .
 

Joris Nieuwenhoff
Visreis.nl

 
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -