image description

Visreis.nl gaat naar de beurs!

Op vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december is het weer zover. De jaarlijkse grootste beurs voor de hengelsport opent dan haar deuren in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Visreis.nl is er dit jaar natuurlijk ook weer bij.

In de afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en dat is niet voor niks. Blijven innoveren, service verlenen en nieuwe locaties introduceren. Het is ons niet aan komen waaien en we hebben er hard voor gewerkt. We hebben al geruime tijd het grootste aanbod aan visreizen en we hebben in 2018 maar liefst 12 (!) nieuwe locaties toegevoegd aan ons portfolio en er komen er nog meer bij. Daarbij zijn we ook druk met het bezoeken van onze nieuwe locaties en het realiseren van content voor de visbladen en online magazines.

Op de beurs hebben we ook weer veel nieuws te bieden:

  • Een grote nieuwe stand met strak design van 4 bij 6 meter
  • Een nieuwe mega 4 x 4 meter foto lichtwand als eyecatcher met gave visfoto
  • Mega 75 inch TV-beeldscherm
  • Een strakke nieuwe bedrijfsfilm
  • 3 lange statafels met barkrukken om relaxed te kunnen zitten en je vragen te beantwoorden
  • In het weekeinde staan er 5 medewerkers klaar om je vragen te beantwoorden over visserij, locaties, technieken, aassoorten, of materialen op basis van onze eigen ervaringen en als klap op de vuurpijl
  • Doorlopend ‘speedlezingen’ door bekende vissers over verschillende en ‘afwijkende’ visthema’s

Behalve de thema’s Maio en Alesund, zijn de lezingen neutraal van opzet en niet gebonden aan Visreis.nl. We willen meerwaarde bieden door thema’s te presenteren die anders nooit als lezing op een beurs te horen zijn. De lezingen zijn met 15 minuten kort en krachtig. Zo blijft er meer tijd over om jullie vragen te beantwoorden. De lezingen worden op de stand gehouden met een microfoon zodat je de spreker goed kunt verstaan en op het 75 inch scherm is de presentatie goed zichtbaar.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 30 november

10.30 uur        Heilbot vissen                         Tom Sintobin              Hengelsportjournalist PublishingHouse

11.30 uur        Popperen & jiggen                 John Smit                   Dutchanglers

12.30 uur        Skrei vissen in Alesund          Nick Marinus              Wahoo / Sportfishingcompany

13.30 uur        Black Bass vissen                  Tom Sintobin              Hengelsportjournalist PublishingHouse

14.30 uur        Plan je Noorse-visdag            Lars Nieuwenhoff       Visreis.nl

 

Zaterdag 1 december

10.45 uur        Black Bass vissen                  Tom Sintobin              Hengelsportjournalist PublishingHouse

11.30 uur        Skrei vissen in Alesund          Nick Marinus              Wahoo / Sportfishingcompany

12.15 uur        Popperen & jiggen                 John Smit                   Dutchanglers

13.00 uur        Heilbot vissen                         Tom Sintobin              Hengelsportjournalist PublishingHouse

13.45 uur        Vissen in Loppa                      Rob Verhagen            Visreis.nl

14.30 uur        Maio, Kaap Verdië                 Michael van Stein      Maio Fishing Club

15.15 uur        Plan je Noorse-visdag            Lars Nieuwenhoff       Visreis.nl

Zondag 2 december

10.45 uur        Vissen in Loppa                      Rob Verhagen            Visreis.nl

11.30 uur        Maio, Kaap Verdië                 Michael van Stein      Maio Fishing Club

12.15 uur        Heilbot vissen                         Tom Sintobin              Hengelsportjournalist PublishingHouse

13.00 uur        Plan je Noorse-visdag            Lars Nieuwenhoff       Visreis.nl

14.00 uur        Skrei vissen in Alesund          Nick Marinus              Wahoo / Sportfishingcompany

15.00 uur        Zeeforel vissen                      Tom Sintobin              Hengelsportjournalist PublishingHouse

 

John Smit - Popperen & jiggen

Mede oprichter van de Dutchanglers, visfanaat en globetrotter. Heeft verschillende werelddelen en vissoorten bevist. VS, Kaap Verdie, Andaman, Sri Lanka, Oman en nog vele andere tropische bestemmingen zijn door hem bezocht en weet ondertussen meer dan genoeg te vertellen over popperen en jiggen. Wil jij kennis maken met deze extreme manier van vissen zorg dan dat je deze speedlezing over popperen en jiggen niet mist.

Tom Sintobin - Black Bass, zeeforel en heilbot vissen

Liefhebber, purist, genieter en extreem bevlogen visser. Als eenmaal een soort op zijn lijst staat dan gaat die ook boven water komen en dan veelal in formaat XXL. Tom heeft alle werelddelen bevist en kent heel veel kneepjes van het visvak. Deze komen ook regelmatig naar voren in de schitterende artikelen die hij in Nederland maar België en zelfs op internationaal niveau schrijft. Soms lijkt het wel proza zoals hij je kan  meenemen in de door hem beleefde avonturen. Laat je nu door hem meenemen in de wondere wereld van het vissen op heilbot, black bass en zeeforel. Hier steek je gegarandeerd wat van op!

Lars Nieuwenhoff - Plan je Noorse-visdag

Stille kracht en rechterhand bij Visreis.nl. Als kleine jongen al actief in Noorwegen en daar ligt nog steeds zijn grote passie. Met name de heilbot is voor hem gewaarschuwd. Maar na omzwervingen in Mexico, Costa Rica, VS, Egypte, India, Zweden, Engeland, Ierland blijft Noorwegen zijn grote liefde. Laat je door Lars meenemen in de optimale planning voor een visdag in Noorwegen. Hoe kies je je stekken? Hoe plan je je visdag qua wind, getij en vaarroute? En hoe vis je zo effectief mogelijk op elke soort qua stek, manier, moment en aas rekening houdend met wind, getij en stroming en de drift van je boot? Genoeg van op te steken dus!

Nick Marinus - Skrei vissen in Alesund

Kapitein van de befaamde sportvischarter de Wahoo. Als jonge kerel als bootsjongen op de SIMA leerde hij het vak als geen ander. Tegenwoordig toont hij aan met zijn eigen sportvisbedrijf dat hij het vak als geen ander beheerst. In de zomerperiode zijn de zeebaarzen niet veilig voor hem maar ook een trip naar de makrelen of de kabeljauwen op de verre wrakken zijn bij hem vaak een succes. Hij doet altijd zijn uiterste best om zijn gasten aan de vis te krijgen. Nu neemt hij je mee in de avonturen van het skrei vissen in Alesund, Noorwegen.

Rob Verhagen – Vissen in Loppa

Van klant tot vismaat! Ooit begonnen als klant en visliefhebber maar tegenwoordig mede rechterhand voor Visreis.nl. Hij is begin oktober in Noorwegen geweest om deze nieuwe locatie te testen. Hierover komt in januari een uitgebreid artikel in de Beet / Rovers. Nu geeft hij alvast een sneak preview over deze nieuwe en beschutte locatie direct tegenover het eiland Soroya met al het potentieel ter plaatse. Zelfs met slecht weer hebben ze nog 21 heilbotten weten te vangen op 5 minuten varen van de steiger!

Michael van Stein - Maio, Kaap Verdië

Eigenaar van de Maio Fishing Club op Kaap Verdië. Woont al jaren op het eiland Maio en heeft veel ervaring met grote vissen. Enthousiasme en kennis zijn zijn drijfveer om de gasten een optimale visperiode te geven. Het is niet voor niets dat het aantal gasten dat terugkomt naar ‘zijn eiland’ zo hoog is. De grootste haaien, amberjacks, tonijnen, wahoos, mahi-mahi’s zijn voor hem geen enkel probleem. Hij is voor niets bang. Hij geeft in zijn speedlezing inzicht in de afwisselende mogelijkheden voor de visserij op dit eiland voor de Afrikaanse westkust. Tevens is hij op zaterdag en zondag de hele dag bij ons op de stand aanwezig. Dus heb je interesse om eens naar Maio te gaan, kom dan vooral even langs op de stand om je vragen aan hem te stellen

We zien jullie graag bij een van de speedlezingen bij ons op de stand. Tot in Utrecht!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 368
Willem Moorman -
image description
Rivier in het vizier 343
Willem Moorman -