image description

Visreis.nl fulltime vol gas!

Visreis.nl

Het jaar is alweer voorbij en wat voor een jaar is het geweest! Een absoluut topjaar. Voor het derde jaar op rij hebben we bijna 40 % groei weten te realiseren. En daar zijn we bijzonder trots op!

Dat is wederom een bevestiging van de goede manier waarop we bezig zijn voor onze klanten en de waardering die men daarvoor heeft. De basis wordt steeds breder en ruim 85 % van de boekers komt bij ons terug. Erg tof!

Onze klanten zijn ook blij met het maatwerk dat we leveren. Op veel van onze vislocaties kan je meer of minder dagen of op verschillende manieren vissen. Een visdag vanuit een kajak heeft dan een hele andere prijs dan een dag op een grote visboot En ook de vluchten regelen we naar wens van de klant en op basis van het beste tarief. Dit heeft allemaal invloed op de prijs van de visreis en is dan ook de reden dat we met vanaf prijzen werken. 

We zijn en blijven op zoek naar vernieuwing en verbreding van de markt. Nieuwe locaties zijn belangrijk omdat vissers altijd op zoek blijven naar nieuwe uitdagingen en vissoorten. Wij willen voor alle vissers, ervaren of onervaren, wat te bieden hebben. We hebben het afgelopen jaar dan ook maar liefst 17 (!) nieuwe locaties toegevoegd aan ons portfolio. Zowel in Noorwegen als ook in tropische bestemmingen. Daarvan hebben we een groot deel zelf bezocht en de rest laten bezoeken door vissers uit onze eigen netwerk.

Meer dan ooit stonden er in 2018 artikelen over onze locaties en visreizen in verschillende online en geprinte magazines. We hebben een nieuwe en grotere stand geïntroduceerd op de hengelsportbeurs in Utrecht. De beurs was onze beste ooit met op de zaterdag 5 man en zondag 4 man stand bemanning die van 10.15 tot 15.30 uur aan een stuk druk waren met nieuwe en bestaande klanten. Super!

Al deze zaken zijn feiten die onze groei en filosofie onderbouwen. Dit is dan ook de reden dat ik op 20 december jl. mijn laatste werkdag heb gehad voor mijn werkgever. Ik heb mijn parttime baan opgezegd en dat is de kroon op mijn werk van de afgelopen 3 jaar. Vanaf nu ga ik full time verder met Visreis.nl om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

De droom is na 3 jaar hard werken uitgekomen en ik heb er veel zin in om het bedrijf verder uit te breiden. Want we zijn nog lang niet klaar en de plannen en doelen voor 2019 en daarna zijn al weer gemaakt! En het belangrijkste is natuurlijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Sterk en stabiel
Willem Moorman -
image description
Start Rebelcell Experience Center
Willem Moorman -