Visreis.nl en Angelreisen.de gaan samenwerken!

Visreis.nl en Angelreisen.de gaan samenwerken!Twee specialisten bundelen de krachten.

Door de samenwerking van deze twee bedrijven ontstaat
een mooie combinatie. Visreis.nl als specialist in bijzondere
visreizen en Angelreisen.de als Duitslands geroutineerde
specialist met ondermeer een groot pakket aan gespecialiseerde vakantiehuizen voor visvakanties in Scandinavië maar ook
volledig verzorgd naar IJsland en dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

De reizen naar de verschillende locaties worden nu in beide landen aangeboden waarbij de bedrijven functioneren als agent in hun lokale markt. Daardoor is het aanbod van bestemmingen voor iedere sportvisser, ongeachte het budget, sterk uitgebreid.

Bovendien zijn de portfolio’s aanvullend en is er praktisch geen overlap. Ook de locaties van Angelreisen zijn door de medewerkers persoonlijk bezocht en getest. Dat betekent Duitse degelijkheid tegen aantrekkelijke prijzen. Visreis.nl heeft mede in het kader van de samenwerking met Anglerreisen zijn website compleet vernieuwd. Op de nieuwe website vindt u ondermeer een selectie van de in totaal meer dan 200 nieuwe vakantiehuizen in Scandinavië en de nieuwe locaties in Costa Rica, IJsland en Alaska.

Als klap op de vuurpijl heeft Visreis.nl voor 2009 in samenwerking met Viskajakken.nl een zestal clinics georganiseerd voor het kajakvissen. Drie voor roofvis vanuit Bergschenhoek en drie voor zeevissen vanaf het strand van Hoek van Holland. Voor slechts € 70,- p.p. krijgt men een hele dag instructie van 2 gidsen, praktijksessies en natuurlijk is de catering ook voorzien. Wees er snel bij want vol = vol.

Daarnaast zijn er voor 2009 twee groepsreizen kajakvissen naar Zuid Zweden op roofvis en naar Zuid West Noorwegen op de fjorden rond het eiland Bømlo voor prijzen vanaf € 745,- en € 795,- p.p. inclusief kajak, rugsteun, peddel, begeleiding van 2 Nederlandstalige gidsen en logies.Door de bovenstaande samenwerkingen is VISREIS.NL het grootste en meest complete visreisbureau van Nederland. Voor meer informatie over deze nieuwe en alle andere visreizen kunt u terecht op
www.visreis.nl of u kunt contact opnemen met Joris Nieuwenhoff op telefoonnummer 06 - 283 083 45 of 0172 - 685 041.


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Groepsreizen Colombia
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 383
Willem Moorman -
image description
Hengelsport- en Botenbeurs 2019…
rudy.van.duijnhoven -