Visreis.nl breidt verder uit in Noorwegen

Persbericht Visreis.nl

Visreis.nl breidt verder uit in Noorwegen 

Wederom hebben we twee absolute toplocaties in Noorwegen aan ons portfolio mogen toevoegen, te weten Torsvag en Salstraumen.

Torsvag is werkelijk een vismekka in Noord Noorwegen en een absolute aanrader voor diegenen die gericht op heilbot willen vissen.

Dit is een van de betere locaties hiervoor.

De lokale gidsen zijn zeer behulpzaam en staan je graag terzijde.



We hebben hier maar liefst 16 (!) Arvor kajuitboten beschikbaar waar je comfortabel, snel en voordelig (met diesel) naar de beste stekken in deze regio vaart.

Wil je serieus heilbot vangen?

Dan moet Torsvag echt in je shortlist staan.

Klik hier voor meer informatie en overtuig jezelf.

Salstraumen
De sterkste getijdestroom van de wereld bij Salstraumen staat bij veel vissers op het wensenlijstje. Vanuit de boot maar zeker ook vanaf de kant in de stroming kan je hier perfect vissen. Maar het biedt zeker ook vele andere goede stekken op korte vaarafstand.



Hier bieden we 17 gloednieuwe aluminium visboten van 19 voet met 60 PK motoren, GPS, fishfinder, hengelsteunen etc.

Een visgekke lokale gids met passie voor het vak samen met moderne en comfortabele appartementen leveren alles bij elkaar een toplocatie.



En in het voorseizoen al verkrijgbaar voor nog geen € 375,- per persoon voor appartement inclusief visboot bij vier deelnemers.

Dan regelen we met de SAS nog een gunstige vlucht inclusief 2 x 23 kilo bagage en 10 kilo handbagage en gaan met die banaan!



Dan sta je in Noord Noorwegen op een toplocatie voor nog geen € 1.000,- per persoon met boot, appartement, vlucht en transfer!

Dat krijg je nergens voordeliger; laat staan beter! Klik hier voor meer informatie.

In het portfolio van Noorwegen hebben we van zuid tot noord Noorwegen in alle regio’s de allerbeste viscamps uitgezocht. Zowel qua prijs maar ook qua beschutte ligging, begeleiding, boten en visgebieden. Kijk maar eens op onze overzichtskaart voor al onze locaties in Noorwegen via Google Maps.

Ondertussen zijn ook de eerste boekingen voor deze nieuwe locaties al weer een feit. Dat bevestigt dat we goede locaties hebben geselecteerd voor onze gasten. Daarbij horen we steeds vaker dat de door ons geboden STO reisgarantie regeling een belangrijk pluspunt is. Deze reisgarantie regeling is wettelijk verplicht voor ieder (vis)reisbureau en hiermee stellen wij dan ook de nieuwe norm!

Met deze reisgarantieregeling heb je als klant de zekerheid dat je te allen tijde je geld terugkrijgt indien er iets mis gaat. Dus waarom zou je nog ergens anders boeken waar je wel dat risico loopt?

De kosten bedragen slechts € 12,- per boeking ongeacht het aantal deelnemers. Deze reisgarantie regeling is op al onze visreizen van toepassing. Dus niet alleen voor Noorwegen! Er is keuze genoeg!

Als extra bonus krijgen alle gasten die hun visreis naar Noorwegen van 2016 bij ons voor 31 december 2015 boeken voor iedere visser een persoonlijk fotoboek van A4-formaat van de eigen visreis. Dit is een blijvende en persoonlijke herinnering aan jullie eigen visavontuur en hoef je dus niet te delen met je medevissers. Iedere deelnemer krijgt zijn of haar eigen exemplaar!

Voor diegenen die graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, resultaten, vangsten etc adviseren we om onze bedrijfspagina op Facebook te ‘liken’. Zodoende krijg je automatisch het laatste nieuws uit bijvoorbeeld Egypte, Noorwegen, IJsland of Costa Rica.

Ook hier hebben we op 30 maart jongstleden een mijlpaal bereikt. Als eerste visreisbureau in de benelux hebben we 1000 likes bereikt. Al met al een duidelijk teken dat we steeds vaker en meer gevonden worden en ook gewaardeerd worden door anderen.

Ook gasten die niet bij ons boeken staan we graag te woord met informatie en ondersteuning. Waar mogelijk geven we tips & tricks voor specifieke locaties en bijbehorende visserij.

We zijn ondertussen ook al de halve wereld over geweest en als we zelf iets niet weten verwijzen we de vissers gewoon verder naar anderen die het mogelijk wel weten. Daarvoor hebben we in de afgelopen negen jaar een groot netwerk opgebouwd. Dat heet service en dat doen we graag en persoonlijk. Ik zeg op naar de 2000 likes!

Kort samengevat:
Visreis.nl: boeken zonder risico bij het meest ‘gelikete’ visreisbureau met meer dan 50 locaties wereldwijd!
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -