Visreis.nl agent voor Skarnsundet

Persbericht Visreis.nl

Visreis.nl agent voor Skarnsundet 

Deze locatie is al jaren een begrip onder de Noorwegengangers en we zijn gevraagd om Skarnsundet te vertegenwoordigen voor de Benelux. En dat doen we natuurlijk graag en past prima in onze groeistrategie. We hebben ook al direct een paar boekingen kunnen verzorgen, dus het begin is goed.

Skarnsundet beschikt over 7 appartementen; 2 x een vierpersoons-, 3 x een vijfpersoons- en  een zespersoonsappartement.

Alle appartementen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, fornuis, magnetron en koffiezetter.

De slaapkamers zijn standaard voorzien van bedlinnen en handdoeken. In de woonkamer tref je naast de sofa ook een TV en is er gratis WIFI beschikbaar.

Het ligt ook nog eens vlak bij de twee na hardst stromende getijdestroom van Noorwegen (Straumen) waardoor het een komen en gaan is van voedsel en dus ook veel vissen.

Er zijn hier verschillende boten te huur:
8  Øien 530F visboten met 30 pk en Lowrance HDS5 GPS / fishfinder
3  Kvaerno 19 voet aluminium visboten met 50 pk en fishfinder en GPS
1  Kvaerno 17 voet aluminium boot met 50 pk en  Lowrance HDS5 GPS / fisfinder
Daarnaast zijn er ook 4 ocean viskayaks te huur. Dus wil je een keer wat anders dan ben je hier aan het juiste adres!




En dat is nu precies de reden om naar Skarnsundet te gaan. De absoluut diverse visserij die ook nog eens volledig beschut in het Noordelijke deel van de Trondheimfjord ligt. Hier gaat werkelijk geen visdag verloren. De campmanager Phill Dale is een gepassioneerde visser en zal er alles aan doen met zijn kennis en ervaring om er voor te zorgen dat je hier goed gaat vangen:

• Snoek, baars en forel in de nabij gelegen meren.

• Zalmvissen op de Verdal rivier op slechts 45 minuten rijden

• Kantvissen vanaf de huispier of bij de Straumen of elders vlak bij

• Vissen vanaf de boot op dieptes tot meer dan 200 meter maar ook met zeer lichte spinhengels op midden en ondiep water.

• Kajakvissen biedt een zeer bijzondere belevenis.

En dan is de kantvisserij in de winter nog extra noemenswaardig. Er worden hier vanaf de kant in de winter exemplaren tot wel 15 pond gevangen. Lekker aan je strandhengel. Wat wil je nog meer?









Zo biedt Skarnsundet dus een grote hoeveelheid aan mogelijkheden waar je ook, door de beschutte ligging, in alle seizoenen en dus ook in de winterperiode perfect kunt vissen. Hier ga je tijd te kort komen om alle visserij te doen die je leuk vindt.

Wil je meer informatie? Klik hier.


www.visreis.nl
E-mail: info@visreis.nl
Tel : 0628 – 308 345

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -