image description

Visreis naar Tanzania? Ja Tanzania!

Dat is de nieuwste locatie die Visreis.nl aan het portfolio toevoegt. Maar waarom dan nu Tanzania? Want we hebben recentelijk al de Malediven en Maleisië als nieuwe locatie opgenomen bij Visreis.nl. Wat voegt Tanzania dan toe?

Goede vraag want dit is een locatie voor de echt grote vissen, op een luxe compleet verzorgde locatie waar je iedere dag 12 uur op de boot bent. Hier staat alles in het teken van (grote) vissen. Voor de kust van Tanzania zijn er verschillende eilanden en is er een zeer afwisselende bodemstructuur die er voor zorgt dat er veel verschillende stromingen zijn en een rijkdom aan vissen, vissoorten en visstekken. Zowel om te popperen, jiggen, trollen, levend aas als vliegvissen.

Giant Trevally, geelvin tonijn, dogtooth tonijn, zeilvis, wahoo, mahi mahi, barracuda, groupers, snappers en ga zo maar. En dat allemaal in groot formaat. Daarom heet het ook visreis en niet visvakantie. Dit is werken en genieten tegelijk. En in Tanzania zijn al vele wereldrecords gevangen. Dus je bent gewaarschuwd!

Tanzania ligt direct naast Kenia wat erg bekend is vanwege de goede en tropische visserij. Het aantal charters dat vanuit Kenia vertrekt is dan ook fors. Tanzania ligt er dus direct naast en heeft minstens net zulke goede en misschien wel betere visserij. En dat ook nog eens met aanmerkelijk veel minder charters. Hier maak je dus een hele goede kans om die grote vissen te vangen.

De 32 voet center console boten zijn speciaal voor deze visserij gebouwd waarbij er zowel op het voor- als het achterdek geen enkele opbouw aanwezig is. Dat betekent dat je op het voor- en het achterdek enorm veel ruimte hebt en prima op elk dek met twee personen kan vissen. Verder hebben de boten elk 2 x 200 PK motoren die je snel en comfortabel naar de visstekken brengen. De boten zijnuitgerust met een Garmin GPSMAP 7616xsv kaartplotter met twee Airmar Chirp transducers waardoor je minder tijd nodig hebt om vis te zoeken en je sneller gaat vangen.

Je verblijft in luxe villa’s die elk twee kamers bevatten. Elke kamer heeft een oppervlakte van 81 m2, twee grote bedden, eigen luxe badkamer, kasten en tafel met stoelen en natuurlijk airconditioning. Voor de maaltijden is er een comfortabel restaurant waarbij alle maaltijden standaard zijn inbegrepen. Dit is helemaal af!

Kortom een absolute toplocatie waar je vanaf 2.250,- euro per persoon met 4 deelnemers all-inclusive verblijf en 6 dagen vissen van elk 12 uur. Dat is exclusief vlucht, visum, fooi en inentingen.

Kijk op de website voor alle details.  https://www.visreis.nl/tanzania En neem bij vragen of boekingen contact met ons op via 0348 – 201 266 of info@visreis.nl.

ANDEREN LAZEN OOK