VISpascampagne van vandaag van start !

VISpascampagne van vandaag van start ! 

Sportvisserij Nederland is dit voorjaar weer actief om de VISpas onder de aandacht te brengen van sportvissers. De speciale VISpascampagne trapt af op 23 april Vanaf vandaag worden op Radio 2, Veronica, Radio 538 en op alle regionale zenders bijna 3000 radiospotjes uitgezonden waarin het sportvissen en de VISpas worden gepromoot.


Op verschillende grote websites als Hyves, Routenet, Topgear, Google.nl en tientallen andere sites worden opvallende banners geplaatst voor de VISpas.

Daarbij valt deze week de speciale editie van Hét Visblad bij ruim 500.000 sportvissers op de deurmat. Sportvissers die om wat voor reden dan ook nog geen VISpas hebben, worden op deze manier aangespoord om lid te worden van een hengelsportvereniging en zo in het bezit te komen van de VISpas.



Voor allerlei soorten vragen over de VISpas heeft Sportvisserij Nederland de website www.vispas.nl in het leven geroepen. Hier vind je bijvoorbeeld het dichtstbijzijnde verkooppunt, de verschillende Lijsten van Viswateren en uitgebreide informatie over de Visserijwet.



Om ook onze buitenlandse gasten van de juiste informatie te voorzien is deze site ook te raadplegen in het Engels, Frans, Duits, Pools (PDF) en Russisch (PDF). Mocht er iets nog niet duidelijk zijn, dan staan de medewerkers van Sportvisserij Nederland tijdens kantooruren klaar om je telefonisch verder te helpen. Of bekijk de Veel gestelde vragen.