Visma presentatie 2009

Persconferentie Visma 2009

Bij de perspresentatie van de Visma 2009 was veel belangstelling van standhouders en pers. Er werden verschillende nieuwe producten gepresenteerd en tevens werd de winaar van de Visma-prijsvraag  “Compleet vismaF” bekendgemaakt.


1e Prijswinnaar Eric Vermeer ontving van beursorganisator André Hooijer  een cheque ter waarde van € 150,-

Van 26 t/m 29 maart 2009 is Ahoy Rotterdam weer het platform voor de 41ste editie van de Visma; de grootste hengelsportbeurs van Europa. Tijdens de Visma presenteren groothandels, detaillisten, boten en toerisme zich aan het publiek. Het is de start van het nieuwe visseizoen! Voor vissers de ideale gelegenheid om zich te laten informeren en mede-visfanaten te ontmoeten.


Onno Terlouw vertelde over wat Sportvisserij Nederland allemaal gaat doen op de Visma.

Naast alle handelaren op het gebied van hengelsport, watersport, reizen etc., zal ook Sportvisserij Nederland weer uitgebreid van de partij zijn. Onno Terlouw, van Sportvisserij Nederland, gaf op de perspresentatie uitleg wat de plannen voor Visma 2009 zijn.


Ed Stoop en Marco Kraal bekijken alvast de nieuwe hengels van Preston die ook te zien zullen zijn op de Visma.

In de komende tijd zult u op Total Fishing op de hoogte gehouden worden van de nieuwtjes die op de komende Visma zijn te bewonderen. Voor meer achtergrondinformatie: Visma.nl


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -