Visma-Nieuws van Mac Fishing…

Visma-Nieuws van MacFishing

Op de Visma zal ook Mac Fishing aanwezig zijn met een stand. En zal in Ahoy weer de nodige nieuwigheden presenteren. Hier alvast een voorproefje van een paar artikelen van deze groothandel die te zien zullen zijn op de aankomende Visma.

Mac Fishing zorgt voor water- en stofdichte behuizing van mobieltjes.

De “Boxit 5-serie” is een waterbestendige behuizing voor de mobiele telefoon. Op de VISMA zal in de stand van Mac Fishing een uitgebreide demonstratie en uitleg gegeven worden. Er zullen zelfs telefoons in een aquarium onder water getoond worden die gewoon gebeld kunnen worden. Laat u verrassen en neem een kijkje op onze stand nr. 521.
 
De Boxit 5-serie beschermt de mobiele telefoon tegen water, sneeuw, schokken, zand en vuil waarbij tegelijkertijd de telefoon gewoon gebruikt kan worden, er kan zowel gesproken als gebeld worden via de Boxit.
Een Gore-Tex audio-membraan waarborgt een waterdichte afsluiting en zorgt voor een goede hoor- en verstaanbaarheid.

Dankzij het eenvoudig te verwisselen deksel is de Boxit geschikt voor nagenoeg alle op de markt verkrijgbare modellen mobiele telefoons met uitzondering van speciale grote of opklapbare telefoons. MAC FISHING B.V. is de nieuwe verdeler geworden van de BOXIT binnen de hengelsport.

Voor nadere informatie kijk op
www.macfishing.nl of kijk hier voor een kort filmpje.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -