Visma 2008, editie 40!!

Visma 2008, editie 40

Donderdag 27 maart a.s. is het zover! Dan zwaaien in de Ahoy hallen te Rotterdam de deuren open van de grootste hengelsportbeurs van de Benelux. Meer dan 2 hectare aan vloeroppervlak, geheel gevuld met alles voor de sportvisserij. Hieronder een (kleine) greep uit het enorme aanbod!


Zoals altijd zal Pure Fishing met een zeer gevarieerd programma komen en de producten presenteren van Berkley met de allernieuwste Gulpsamenstellingen, molens, reels, hengels, lijnen, kunstaas etc etc. met demonstraties van Gerard Kerdijk en nog veel meer!

Nooit eerder was de Visma zo compleet en zo groots opgezet. Alle belangrijke groothandels zijn aanwezig met schitterende stands en pro staffers die hun beste beentje voorzetten om u aan informatie over hun producten te helpen.


Ook het lichtste ABU Revo-reeltje op de markt vindt u op de stand van Pure Fishing

Er zijn doorlopend demonstraties in maar liefst drie verschillende castingbanen en een spectaculair zoetwater aquarium van enorme afmetingen waar u het kunstaas prachtig kunt bekijken op de actie die ze ten toon spreiden. Zelfs demonstraties met belly boten worden iedere dag gehouden.


Loomis zal zich voor het eerst met een aparte stand presenteren op de Visma. Geniet van de kwaliteit!

Verder natuurlijk een enorm aanbod aan allerlei visboten voor op het binnenwater en zee. Er is geen beurs waar u beter kunt vergelijken als op de Visma, werkelijk uniek.


Spro is weer terug op de Visma en zal groots uitpakken om de consument zo goed mogelijk te informeren op het gebied van karper, zeevis, witvis en natuurlijk hun spraakmakende pakket kunstaas en hengels

Ook op het gebied van boten accessoires is er van alles te vinden van de meest high tech apparatuur tot eenvoudige visvinders, hengelsteunen, stoelen om maar wat te noemen.


Voor visreizen is de Visma the place to be!

Verder een ongelofelijk aanbod aan visreizen en vanuit verschillende populaire vakantiebestemmingen zijn de eigenaars, schippers en visgidsen hoogst persoonlijk aanwezig.


Ook Shimano is na een tijdje afwezigheid weer prominent aanwezig met een enorme stand en eigen theater waar doorlopend voorstellingen worden gegeven door allerlei prominenten op het gebied van karper, wit- en roofvis, en natuurlijk het zoutegebeuren. Voor het eerst life te aanschouwen is de Fire Blood serie van Shimano

Ook op het gebied van lectuur is er veel te vinden, zeker de stand van Publishing House en Beet heeft een aantal zeer interessante aanbiedingen en er zijn doorlopend auteurs van de meest populaire magazines zoals Zeehengelsport, Karperwereld, Witvis Totaal en natuurlijk Dé Roofvis, aanwezig.


De nieuwe ster aan het Europese GPS/plotter/fishfinder firmament begint steeds meer te stralen, evenals de importeur John Ezendam, want zijn CP 300i kwam zojuist als testsieger uit de bus bij het Duitse blad Segeln. Er deden 14 apparaten mee aan deze zware test. Ook Standard Horizon is uiteraard aanwezig op de Visma 

 De beurs is op donderdag én vrijdag tot 22.00 uur geopend en zaterdag en zondag tot 17.00 uur. Voor meer bijzonderheden kunt u terecht op de site van de Visma.


In verband met het Europese kampioenschap voetbal komt Shimano met een unieke serie gespoten Rapala pluggen waarop de vlaggen van de deelnemende landen zijn te zien. Vanaf april in de winkel, nu te bewonderen op de Visma samen met alle andere producten van Rapala.

De Visma is een beurs waar je als serieuze sportvisser eigenlijk niet omheen kunt. We wensen alle bezoekers heel fijne beursdagen en wie weet loopt u nog tegen een paar mooie koopjes aan want er mag verkocht worden. Nergens een plaats waar zoveel hengelsportmateriaal bij elkaar wordt gebracht!


Een primeur op de Visma! Een spiksplinternieuwe DVD over het vissen in het Lyngenfjord in Noorwegen en dan op de XXXL exemplaren. Negens in Europa kunt u zulke grote vissen vangen. Met deze DVD kunt u  maximaal voorbereid achter de jumbo’s aan en ziet u de beste technieken, maar ook wat u zeker niet moet doen. Een uiterst waardevolle tipgever maar ook schitterend om naarvte kijken. Aan deze DVD werkten mee;  Arthur van Tienen, Marcel Nijman, Stipo Jovic en Joop Folkers en is te koop op de stands van Wout van Leeuwen en Ahoy hengelsport.

Kijk voor het allerlaatste Visma-nieuws en andere relevante informatie op de Vismasite!


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -