Visgidsenstraat op de Hengelsport- en Botenbeurs 2016

Persbericht Hengelsport en Botenbeurs 

Visgidsenstraat op de Hengelsport- en Botenbeurs 2016 

Een aantal professionele visgidsen is aanwezig tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht die van 2 t/m 4 december georganiseerd wordt. Voor dit doel is in samenwerking met de Snoekstudiegroep Nederland België (SNB) een visgidsenstraat ingericht. De straat en de stand van de SNB zijn direct naast elkaar gelegen.

In de Visgidsenstraat kan de bezoeker terecht bij een aantal professionele visgidsen. Waarom huur je een visgids in? Wat zijn de beste stekken? Wanneer moet ik op welke vissoort vissen? Zomaar enkele vragen die je aan de aanwezige gidsen kunt stellen. Er zijn gidsen aanwezig voor het roofvissen en witvissen in Nederland.

Willem Beijeman
Willem is met zijn Marcraft-visboot, die op een prachtige Vanclaes-trailer staat, op het plein aanwezig. Willem kan je meenemen naar de beste stekken van ons land. Omdat Willem heel centraal woont, vist hij daar waar de vis op dat moment gevangen wordt.

Hij vist vooral op snoekbaars, maar natuurlijk vangt hij met zijn klanten ook andere rovers. Tenslotte vertelt Willem je op de beurs desgewenst alles over het vissen in Alaska. Hij gidst daar jaarlijks enkele groepen mensen voor het (vlieg)vissen in dit fabelachtige land.

Ingmar Boersma
Ingmar is in de naast gelegen stand van de SNB aanwezig. Ingmar neemt je mee roofvissen of witvissen in de omgeving van Zwolle. In dit schitterende viswater kent hij als geen ander de weg. Snoek is zijn specialiteit, maar ook snoekbaars, baars en de veelvuldig rond Zwolle voorkomende roofblei, of zelfs meerval is een optie.

Bijzonder bij Ingmar is dat je ook met hem mee kunt voor de visserij op witvis. Winde, grote voorn of dito brasem in het voorjaar op de Overijsselse Vecht of in het voor- of najaar op de IJssel. Of wat dacht je van een dikke barbeel vanuit de boot?

\Verder is Ingmar al tientallen jaren actief in de hengelsport en tevens is hij voorzitter van de SNB. Ingmar heeft daarnaast op zeer veel plekken op de wereld gevist, dus ook hiervoor kun je met vragen bij hem terecht. Vissen in Australië, Canada, Scandinavië, Zuid Afrika of de Indische Oceaan, zomaar wat voorbeelden waarover je hem van alles kunt vragen.

Mike Dijkstra
Mike is in de Visgidenstraat met zijn Lund visboot. Hij vist met klanten vooral rondom Amsterdam en de rest van Noord Holland, waar het uitstekend vissen is op roofvis. Vooral snoekbaars is daar een targetvis, maar natuurlijk vangt Mike er met zijn klanten veel meer dan alleen glasogen.

In de zomer kun je bij hem ook terecht voor trips op zeebaars bijvoorbeeld. Mike is begenadigd wedstrijdvisser in de roofvisscene en organiseert tevens trips naar het buitenland.

Johan Struwe
Johan is een nieuwe gids in de hengelsportwereld. Nieuw, maar daarom niet minder ervaren. Ook Johan draait al jaren mee. Zijn klanten neemt Johan vooral mee naar de beneden de rivieren, waar hij vist op alle roofvissoorten, inclusief meerval.

Johan verzorgt tijdens de beurs samen met de SNB enkele korte presentaties over tal van onderwerpen.

Win een visdag met een visgids
Alle aanwezige visgidsen stellen tijdens de beurs een visdag beschikbaar voor de bezoekers van de Hengelsport- en Botenbeurs.

Via Facebook zal voorafgaand aan de beurs actie worden gevoerd. Let dus goed op de Facebookpagina van de Hengelsport- en Visbotenbeurs.

Hengelsport- en Botenbeurs 2016
Jaarbeurs, Van Zijstweg 21, 3521 AB, Utrecht (P3)
Datum: 2, 3 & 4 december 2016
Geopend: Elke dag van 10:00 tot 17:00 uur
Website: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl
Social media: www.facebook.com/Carpsquare en www.facebook.com/hengelsportbeurs

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -