image description

Visgids Michael Stalenhoef is Ambassador voor Lowrance.

Door Ron Smits

Michael Stalenhoef tekent voor een nauwe samenwerking als Ambassador voor Lowrance Benelux op het Lowrance kantoor te Dordrecht en  namens Total Fishing ben ik er bij.

 

Michael Stalenhoef links en Martin Mol van Lowrance Benelux rechts.

Lowrance is samen met het grote merk Simrad onderdeel van Navico Recreational Marine Division, één van de aller grootste providers ter wereld. Navico is gespecialiseerd in fishinders en navigatie, zoals GPS, sonar en radar. Niet alleen professioneel maar ook voor recreatieve doeleinden. Het merk Lowrance is verbonden aan de markt rond het sportvissen, vooral op het zoet water, maar ook voor de kustwateren. Simrad heeft de focus meer op motorboten gelegd (GPS, Sonar, marifonie (Shipmate) en radar).

Rond half tien worden we ontvangen door dhr. Mol en gaan we, voorzien van een lekkere kop koffie, naar de vergaderzaal “Den Haag”.  Dhr. Mol vertelt ons dat er in de dieptemeters/fishfinders van Lowrance drie soorten zijn in een gradatie van goed (Hook Reveal, 1ste foto), beter (Elite TI², 2de foto) en best (HDS live, 3de foto).


 
De Lowrance Hook Reveal, is een bewezen goede fishfinder en vereenvoudigt het vissen door een goede performance aanzienlijk.

 
Het middensegment de Lowrance Elite IT², uitgerust met touchscreen, sonar met een hoge resolutie en speciaal ontworpen voor alle sportvissers. Michael heeft ervoor gekozen deze in tweevoud aan boord te monteren.


 
Het parade paardje van Lowrance, de HDS Live (16 inch beeldscherm). Dit is de meest geavanceerde professionele fishfinder. Het vinden van uw droomvis zal met deze fishfinder een stuk gemakkelijker worden.

 
Dan is het moment van ondertekening eindelijk daar. De samenwerking tussen Michael en Lowrance Benelux is een feit.


 
Niet alleen dieptemeters maar ook de Lowrance Ghost Trolling motor behoort tot het assortiment.

Wilt u meer weten over deze dieptemeters/fishfinders kijk dan ook eens op: https://www.bing.com/videos

Bij Michael aan boord zijn voor en achter een Lowrance elite TI² te zien. Beiden zijn met elkaar verbonden, maar zonder kabel. Wij wensen Michael Stalenhoef heel veel succes als ambassador Lowrance Benelux en maken graag gebruik van de uitnodiging om bij hem aan boord deze twee fishfinders eens te zien werken. In de zomer kunt u dan ook een artikel van mijn hand verwachten met een mogelijke droomvis, die ik met deze goede visgids en zijn super fishfinder van Lowrance ga vangen. Als ik niets vang ligt het niet aan de gids en/of apparatuur………….

ANDEREN LAZEN OOK

image description
‘Pike-Triangle’: Deel 2
Willem Moorman -