Visgids Groningen

Visgids Groningen

Altijd al een keer willen vissen op snoek en/of snoekbaars vanuit een perfect ingerichte visboot? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Naast mijn kennis en ervaring op het gebied van sportvissen, beschik ik over de juiste middelen en materialen om u een onvergetelijke en waar nodig leerzame dag te bezorgen.

Ik heb de beschikking over een prachtige aluminium visboot, type Sylvan Supersnapper met een 30 Pk Mercury buitenboordmotor en uiteraard een elektromotor merk Minn Kota. De boot is ook voorzien van Fishfinders (hummingbird en eagle) en alle overige materialen (EHBO, brandblusser, zwemvesten enz.). De materialen om mee te vissen zijn inbegrepen.

Ik heb de beschikking over zeer veel verschillende materialen  en complete uitrustingen om mee te ‘verticalen’ of te trollen (slepen).  Natuurlijk kunt u ook uw eigen uitrusting meebrengen. De klant is koning! Wilt u een dag op snoek vissen of op snoekbaars? Of een combinatie? Alles is mogelijk! Kijk bij onze Arrangementen voor de diverse mogelijkheden.

Karper
Voor de karpervissers in de noordelijke provincies een unieke mogelijkheid! Altijd al willen vissen op een voor u onbereikbare stek omdat deze alleen via het water te bereiken is? Mail naar
info@visgidsgroningen.nl en u wordt gebracht én gehaald naar uw visstek! Kijk voor de prijzen bij Arrangementen of mail ons voor meer informatie en de mogelijkheden.


 
Visgids Groningen is aangesloten bij de Verenigde Visgidsen. Neem een kijkje op de website
www.visgidsgroningen.nl voor meer informatie.