Visgids Groningen te winnen bij Visreis.nl

Persbericht Visreis.nl  

Visgids Groningen te winnen bij Visreis.nl   

Visreis.nl introduceert voor al haar gasten van 2016 een mooie en spectaculaire prijsvraag. Alle gasten krijgen bij Visreis.nl al een persoonlijk fotoboek maat L van hun eigen visreis. Dat boek is gratis en is een blijk van waardering van onze zijde voor het boeken van de visreis bij onze organisatie.

Dit unieke fotoboek is een persoonlijk naslagwerk en altijd leuk om bij tijd en wijlen weer eens door te bladeren en terug te denken aan die mooie momenten van de visreis. Kijk hier maar eens voor een voorbeeld van zo’n 24 pagina’s tellend exemplaar.
 
Naast deze leuke en gewaardeerde actie hebben we nu een extra prijsvraag in het leven geroepen voor onze gasten. Voor degene die hun foto’s opsturen voor het maken van hun persoonlijke fotoboek en daarbij het mooiste, spannendste, leukste of meest indrukwekkende reisverslag inlevert, die wint een volledig verzorgde dag roofvissen met Visgids Groningen voor twee personen inclusief lunch.



Deze prijs wordt eind 2016 door ons bekend gemaakt. Alle verslagen met de beste foto’s worden vanzelfsprekend op onze website geplaatst waar een ieder ze kan lezen en meegenieten van de verhalen en mooie foto’s.
 
Dus! Boek je visreis bij Visreis.nl en maak direct kans op een mini visreis in Groningen!


 
Wil je meer weten over Visgids Groningen? Kijk dan hier.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -