Visdealshop en NGT: topproducten voor een scherpe prijs (1)

Persbericht Visdealshop 

Visdealshop en NGT: topproducten voor een scherpe prijs (1) 

Als Visdealshop zijn wij erg trots op onze samenwerking met NGT. NGT is een Engels merk en staat voor ‘Next Generation Tackle’. NGT beschikt over een heel breed assortiment aan hengelsportartikelen. Met name het karperassortiment is erg uitgebreid, maar ook voor zowel roofvissers, zeevissers, vliegvissers en witvissers hebben zij hele mooie producten.

Wij zijn erg blij met de enorm scherpe prijs-kwaliteitsverhouding van de producten. Hierdoor kunnen wij producten zo scherp aanbieden dat ze toegankelijk zijn voor zelfs de jongste vissers! Deze producten staan zeker garant voor leuke visavonturen. De naam Next Generation Tackle sluit hier leuk op aan. Daarnaast bieden zij innovatieve en luxe artikelen van hoge kwaliteit aan voor wederom een scherpe prijs. Voor de ervaren visser zijn de topproducten dan ook erg toegankelijk!

Visdealshop heeft het grootste NGT assortiment van Nederland & België en hier zijn wij erg trots op. Alle producten van NGT leveren wij direct uit voorraad en hierbij geldt: Voor 16:00 uur in besteld, volgende dag in huis. Neem eens een kijkje op de webshop voor het assortiment en wie weet zit er ook voor jou iets leuks tussen!


NGT Green Carryall 2

De luggage van NGT is een heel mooi voorbeeld van waarom NGT zo’n bijzonder merk is. Deze carryall is namelijk gewoon van hele goede kwaliteit en dat voor maar €24,95! De tas heeft zich zeker bewezen, dit is namelijk onze meest verkochte carryall. Toch staat de ontwikkeling niet stil en komt NGT met een vernieuwde versie.

Deze heeft een extra ‘Mesh’ voorvak, ideaal voor alle dingen die je snel bij de hand wilt hebben. Dit voorvak is namelijk direct te bereiken en erg overzichtelijk omdat je van buitenaf kan zien wat er in zit. Wij zijn heel blij dat wij dit product kunnen aanbieden omdat deze ook voor jongere vissers goed te betalen is en daarnaast van kwaliteit is welke ook voor ervaren vissers volstaat!

Deze carryall heeft een geïsoleerd hoofdvak met drie externe zakken waar veel materiaal overzichtelijk in opgeborgen kan worden. Dankzij de gevoerde handgrepen en de gevoerde verstelbare schouderriem is deze carryall comfortabel mee te nemen voor zowel lange als korte afstanden.

De tas is gemaakt van sterk 600D polyester met een 210D binnenkant. De tas is voorzien van sterke ritsen en uitgevoerd in donker groene kleur. Door het waterdichte polyester materiaal zijn uw kostbare spullen ook nog eens beschermd tegen vocht!


NGT 'Gun Metal' Aluminium Pannenset

NGT heeft een hele mooie nieuwe ‘Outdoor Cooking’ lijn. Deze lijn bestaat uit verschillende outdoor kook accessoires zoals pannen, branders en windschermen. Binnen deze lijn biedt NGT een complete pannenset aan. Deze set is perfect voor de vissers die culinair wilt genieten langs de waterkant. De set bestaat namelijk uit een steelpan, sauspan met deksel en een ketel. Of het nu gaat om koken, bakken, braden, thee, koffie, soep, vlees, aardappels of pasta: met deze set zit je gebakken.

De sauspan heeft een inhoud van 1,5 liter en heeft een uitklapbaar handvat. De sauspan is ideaal voor het warm maken van saus, soep en/of het koken van aardappels, rijst en of pasta. De sauspan beschikt over een transparante deksel. De steelpan heeft een inhoud van 0,6 liter en heeft een uitklapbare steel. De pan is ideaal voor het bakken van vlees, vis en of ei! De ketel heeft een inhoud van 1,1liter en heeft een handvat met rubberen grip. De ketel is ideaal voor bijvoorbeeld het koken van water. Ideaal voor het zetten van koffie of thee langs de waterkant.


NGT 5 Season Multi Climate Sleeping Bag

Koude nachten zijn geen probleem meer met deze NGT 5 Season Multi Climate Sleeping Bag! Deze slaapzak is geschikt voor elk seizoen. De slaapzak heeft namelijk een uitneembare binnenkant van heel zacht micro fleece. Dit geeft een aantal mogelijkheden, je kan de slaapzak in zijn geheel gebruiken voor de koudste nachten, je kan de binnenkant verwijderen en in enkel de buiten slaapzak slapen voor de wat mildere nachten en het is mogelijk om in enkel de binnenslaapzak te gebruiken bij de warmere nachten.

De micro fleece binnenkant is heerlijk zacht en zorgt voor veel comfort. Daarnaast is de buitenkant gemaakt van ‘Peach Skin’ materiaal wat waterbestendig en comfortabel. Samen maken deze twee lagen de slaapzak lekker dik en warm. De dubbele "Crash" rits met flappen zorgt ervoor dat je supersnel je slaapzak uit bent wanneer je piepers gaan, heel belangrijk als je het ons vraagt. De slaapzak wordt geleverd in een "Deluxe" case en is dan ook makkelijk te transporteren. Een kwalitatief erg goed product van NGT.


NGT Shizuka SK5 Zeevismolen.

Een heerlijk product voor de mensen die graag kennis willen maken met het zeevissen. Een zeemolen kan al gauw over de honderd euro kosten. Wij snappen dat niet iedereen een dergelijk bedrag wilt uitgeven, toch vinden wij het belangrijk dat alle takken van de hengelsport toegankelijk zijn. Deze NGT Shizuka SK5 maakt het zeevissen toegankelijk voor iedereen, de molen kost namelijk maar €24,95 en is al voorzien van lijn!

De molen heeft 3 kogellagers en 1 naaldlager, dit zorgt ervoor dat de molen ook tijdens een zware dril soepel draait. Daarnaast heeft de molen een gear ratio van 4.1:1, een 'One way Clutch', aluminium spoel, grote lijnroller, slip voorop en een grafiet reserve spoel.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -