Visdeal.nl heeft 7000 leden en gaat het aantal deals langzaam opvoeren!

Persbericht Visdeal.nl

Visdeal.nl heeft 7000 leden en gaat het aantal deals langzaam opvoeren!

Na ruim 2,5 maand zijn er meer dan 7000 hengelsporters aangesloten bij Visdeal.nl. Doordat het ledenaantal zo snel groeit, is Visdeal steeds beter in staat om scherpe deals te bedwingen bij de leveranciers. In principe worden de deals alleen maar scherper, naarmate het aantal leden blijft groeien.

Enkele topdeals voor de komende periode met ongekend lage prijzen:

Méér deals
Visdeal gaat het aantal deals langzamerhand opvoeren naar 1 deal per dag. In het begin was het verstandig om niet iedere dag een deal aan te bieden, zodat iedereen kon wennen aan het Visdeal principe. Het aantal aanvragen voor meer deals neemt iedere dag toe, dus zodoende zal Visdeal al na 2,5 maand op dit verzoek ingaan. Overigens blijft Visdeal kritisch ten aanzien van de deals en probeert het de deals gelijk te verdelen over karpervissen, vliegvissen, roofvissen, zeevissen en witvissen.

Sri Lanka
Om het succes te delen, heeft Visdeal besloten om een klein, maar heel doeltreffend goed doel te ondersteunen met hengelsport spullen. Het gaat om een visser in Sri Lanka die na de Tsunami nog steeds niet zijn gezin kan onderhouden. Lees er meer over op ons blog.

Doel
Visdeal wil binnen 1 jaar 50.000 vissers iedere dag één superscherpe deal aanbieden met fikse korting.

Gratis aanmelden
Ben je nog niet aangesloten? Meld je dan net als 7000 vissers gratis aan voor de dagelijkse nieuwsbrief, zodat je geen enkele deal meer zult missen. Je kunt je hier gratis aanmelden >>

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -