VisDeal.nl geeft kortingen van minimaal 40%

Nieuw: VisDeal.nl

VisDeal.nl geeft kortingen van minimaal 40% op hengelsportartikelen.

VisDeal heeft deze week haar deuren geopend voor de hengelsportliefhebber die op zoek is naar interessante koopjes met kortingen van 40 tot 70% op bekende hengelsportmerken. Iedere dag wordt er één product met korting aangeboden. De deal gaat door als een minimum aantal mensen het product koopt.

Hoe werkt het?
VisDeal werkt samen met groothandelaren, importeurs, winkeliers en fabrikanten van bekende hengelsportmerken. Het gaat om allerlei verschillende uitloopproducten of restvoorraden zoals stoelen, hengels, reels, kookgerei, tenten, kunstaas etc. Iedere dag wordt er één product aangeboden met hoge korting.

VisDeal spreekt met een groothandel danwel winkelier bijvoorbeeld af dat er minimaal 100 stoelen verkocht moeten worden voordat de deal doorgaat. Dan weet de groothandel/ winkelier dat die voldoende omzet haalt en kan er dus een korting worden gegeven op het product. Dit is niet zomaar een korting, maar een korting van minimaal 40% ten opzichte van de winkelprijs.


Iedereen die is aangesloten bij VisDeal.nl krijgt iedere ochtend een e-mail dat er een nieuwe deal klaar staat. Heeft deze persoon interesse, dan kan hij/zij meedoen met de deal! Als de deal doorgaat, wordt het product per post toegestuurd. Zo niet, dan wordt het bedrag teruggestort. Er kunnen ook andere mensen op de hoogte gesteld worden van de deal, daar kan leuk op verdiend worden!

Na maanden van ontwikkeling en testen wordt de site nu toegankelijk voor hengelsporters. VisDeal.nl zal binnenkort beginnen om iedere dag een deal aan te bieden. Je kunt je nu al aanmelden door enkel een e-mail adres in te vullen. Je wordt dan als eerste op de hoogte gesteld van de deals die binnenkort worden aangeboden. Grijp je kans en meld je aan zodat je niets zult missen. Hoe meer leden zich nu aansluiten, des te hoger de korting is die we samen kunnen bedingen!

Meld je nu gratis en vrijblijvend aan voor Visdeal door enkel je e-mail adres in te vullen en ontvang leuke deals met fikse kortingen! Aanmelden kan via www.visdeal.nl