Visdeal.nl bereikt een nieuwe mijlpaal: 40.000 leden!

Persbericht VisDeal.nl

Visdeal.nl bereikt een nieuwe mijlpaal: 40.000 leden!

De website www.visdeal.nl is nu ruim 14 maanden online. Bij Visdeal worden er iedere dag enkele hengelsportartikelen aangeboden met een korting van 40% tot 70%. De deals worden 3 dagen getoond op de site en daarna verdwijnen deze weer. Sinds deze week zijn er 40.000 hengelsporters aangesloten die dagelijks de deal van de dag ontvangen.

Het ontstaan…
Visdeal is opgezet door de gebroeders Teun en Willem Bontrup. Zij zijn al geruime tijd actief op het internet met diverse online internet bedrijven. In het begin moesten ze nog bij diverse winkeliers in het land leuren om producten te mogen aanbieden via Visdeal.nl.
Na een paar maanden zagen steeds meer leveranciers dat de site zich snel ontwikkelde en leuke omzetten kan genereren. Nu ruim een jaar verder is het aantal winkeliers en leveranciers, dat meedoet met Visdeal sterk gegroeid.

Het team groet uit en in andere landen is Visdeal ook gestart…
De gebroeders hebben geen super kennis van hengelsport artikelen en om die reden is het team uitgegroeid met Sven Bosschaart en Michiel Wateler. Beide zeer fanatieke vissers en een ongelooflijke kennis van materialen. Op het gebeid van karper en roofvissen is er veel kennis op deze manier binnen gehaald bij Visdeal.nl. Op korte termijn zal het team verder uitgroeien!

Foto´s delen met duizenden hengelsporters
Via Visdeal kun je jouw vangsten ook delen. Het leuke is dat dan direct duizenden hengelsporters jouw vangsten zien.

Gratis aanmelden
Meld je gratis aan bij Visdeal.nl en mis géén enkele deal meer. Je kunt je aanmelden via
www.visdeal.nl zoals 40.000 collega vissers al hebben gedaan.

klik om aan te melden