Visdeal.nl: 4 april 2011 de eerste deal!

Visdeal.nl, tussentijdse stand van zaken

Visdeal.nl: 4 april 2011 de eerste deal!

Drie weken geleden hebben we onze deuren geopend en hengelsportliefhebbers konden zich sinds die tijd inschrijven en dat is in grote getale gebeurd. Des te meer leden we hebben, des te betere deals we kunnen gaan aanbieden, dus we zijn erg verheugd met de start van Visdeal.nl!


Op dit moment zijn we druk in gesprek met winkeliers, groothandelaren en fabrikanten. We zitten dus hele dagen in de auto om bij diverse partijen aan tafel te gaan zitten. Visdeal.nl is binnen de hengelsport een vrij nieuw concept, dus enige uitleg is wel nodig, maar de meeste partijen pakken het goed op.
De eerste deals zijn ook al rond. Daar laten we nog even niets over los, maar dat zul je vanaf 4 april zelf gaan merken, mits je natuurlijk bent ingeschreven bij Visdeal.nl.

Op 4 april gaan we dus onze eerste deal aanbieden. Vanaf dan zullen we 2 deals per week aanbieden. We starten rustig op zodat iedereen kan ‘wennen’, waarna we naar verloop van tijd iedere dag een aanbieding kunnen sturen. Tevens zal Visdeal.nl haar uiterste best doen om de deals zo goed mogelijk te spreiden over de diverse specialisaties (karper, roofvis, zeevis, witvis en vliegvissen), zodat iedereen de mogelijkheid heeft om een goede deal te maken.

De website is nu nagenoeg klaar en over een weekje draait alles naar behoren. De eerste testverzendingen zijn ook al gedaan via ons distributiecentrum en de spullen komen allemaal netjes aan. We begrijpen dat een nieuwe, relatief onbekende site wantrouwen oproept, maar we zullen er alles aan doen om iedere klant naar volle tevredenheid te behandelen.

Ben je nog niet aangesloten? Meld je dan alsnog snel aan bij Visdeal.nl.

Willem Bontrup, Visdeal.nl.