Visdeal/WILD bijzonder vissen 1000 Forellen Visdag op zaterdag 13 mei

Persbericht Visdeal 

Visdeal/WILD bijzonder vissen 1000 Forellen Visdag op zaterdag 13 mei 

In samenwerking met WILD bijzonder vissen te Reutum organiseert Visdeal op zaterdag 13 mei een 1000 Forellen Visdag! Op deze gezellige dag voor maximaal 50 personen worden per persoon maar liefst 20 forellen uitgezet. Ook zijn er enkele medewerkers van Visdeal aanwezig om je vragen met betrekking tot het forelvissen te beantwoorden en je te voorzien van tips.

Uiteraard mag je je vangst mee naar huis nemen om deze thuis heerlijk klaar te maken. En als klap op de vuurpijl ontvang je een leuke goodiebag!

De dag start om 8.45 uur met een korte introductie over het verloop van de dag en een korte uitleg met betrekking tot de regels. En natuurlijk het uitdelen van de goodiebags! Vanaf 09.00 uur tot ongeveer 10.30 vissen we het eerste deel van de ochtend, waarna iedere deelnemer een welverdiende kop koffie krijgt. Na de koffie vissen we door tot ongeveer 13.30.

Vanaf ongeveer 14.00 uur wordt de lunch geserveerd welke bestaat uit een heerlijke WILD burger en een drankje naar keuze. Gedurende de vistijd rouleren we van stek, om iedereen een even grote kans te bieden op het vangen van veel forel.

Je mag vissen met de zowel de spinhengel als de vliegenhengel. Toegestane aassoorten zijn natuurlijk de vlieg, maar ook meelwormen, wormen, wasmotlarven en forellendeeg zijn toegestaan.

Je mag je eigen hengel meenemen, maar je kunt ook gebruik maken van een huurhengel van WILD. Dit is uiteraard bij de prijs inbegrepen!

Het belooft een gezellige, informele visdag te worden. Dus deze gesloten tijd hoef je niet thuis te zitten. Neem je vismaat, familie, vrienden of collega’s mee en kom gezellig met ons forelvissen!

Geen (forel)viservaring? Geen probleem! De medewerkers van Visdeal helpen je graag met tips en tricks!

Visdeal en WILD bijzonder vissen werken regelmatig samen om sportvissers schitterende deals aan te kunnen bieden. Houd dus zeker de website van Visdeal in de gaten!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij………SPIDERWIRE
Willem Moorman -
image description
De Wobshad 2.0 in de praktijk
Willem Moorman -