VisDeal gaat ook andere hengelsportdiensten aanbieden

Persbericht VisDeal.nl

VisDeal gaat ook andere hengelsportdiensten aanbieden

klik om je gratis aan te meldenWe hebben enkele test deals laten draaien buiten de hengelsportproducten om. Denk hierbij aan tickets voor de hengelsportbeurs, een midweek vissen in Friesland, bootverhuur en bijvoorbeeld abonnementen voor visbladen. Deze acties zijn allen succesvol verlopen. Om die reden hebben we besloten meer deals aan te bieden binnen dit segment.

We zijn in gesprek met o.a. karpermeren, bootverhuur, visgidsen, vakantieparken in Noorwegen en ga zo maar door. De animo van deze aanbieders is groot en we zijn er van overtuigd dat we echt leuke deals kunnen en zullen gaan aanbieden. We hadden dit ook bij onze 1300 facebook-vrienden even onder de aandacht gebracht en daar werd heel snel duidelijk dat men dit zeer waardeert. Zie http://www.facebook.com/visdeal. Via Facebook kun je overigens ook eenvoudig de dagelijkse deals volgen.

17.000 leden
Deze week zijn er 17.000 hengelsporters aangesloten en zijn de eerste stappen in Duitsland gezet. De focus blijft overigens wel om zo goedkoop mogelijk de beste deals te realiseren. Ongeacht dat we een wat rustigere sportvisperiode ingaan, blijven we doorgaan met de deals!

Hengelsportbeurs Utrecht
Bezoek ons op de Hengelsportbeurs in Utrecht van 11 tot en met 13 november in de Veemarkthallen. Daar kun je ons persoonlijk vragen stellen en eventueel feedback en tips geven.

Doe mee!
Meld je aan voor de nieuwsbrief van Visdeal.nl door enkel je e-mail adres in te vullen en mis geen enkele deal meer. Je kunt je gratis aanmelden via
www.visdeal.nl


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -