Visdeal bereikt 70.000 leden

Persbericht Visdeal  

Visdeal bereikt 70.000 leden  

Het is hoog tijd voor een update over de stand van zaken bij Visdeal. Het gaat goed bij Visdeal. Het ledenaantal is inmiddels opgelopen tot meer dan 70.000 leden die elke dag de nieuwste deals in hun mailbox ontvangen.
 
Steeds meer deals ook, want Visdeal biedt tegenwoordig in plaats van drie, maar liefst vier deals per dag aan! Door het aantal deals per dag te verhogen hoopt visdeal nóg beter op de wens van de sportvisser in
te spelen.
 
Visdeal blijft maar groeien en dat is duidelijk te merken op het kantoor. Het team is versterkt met meerdere (klantenservice)medewerkers en stagiaires. Ook zit de derde verhuizing in de geschiedenis van Visdeal er al weer aan te komen. Een (nog) groter pand is gezien de stijgende verkopen hard nodig!
 

Visdeal groeit.
 
Visdeal is inmiddels in drie landen actief (Nederland, België en Duitsland) en er kan gesteld worden dat de zaken in alle landen zeer voorspoedig gaan. Zelfs in zo’n mate dat er alweer nagedacht wordt over uitbreiding naar enkele andere landen in Europa. Het Visdeal concept blijkt dus ook buiten de landsgrenzen erg goed te werken!
 
Een nieuwe toevoeging aan de site is dat deals nu ook besteld kunnen worden zonder dat je jezelf hoeft te registreren. Je hoeft enkel je adres in te vullen en het bedrag te betalen. Het kopen van deals is nu dus nog makkelijker!
 
Visdeal is erg actief op Facebook en heeft inmiddels meer dan 60.000 Facebookvrienden! Regelmatig komen er op deze pagina leuke win-acties langs, worden de deals getoond en kun je kijken
naar prachtige visfoto’s!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -