Viscious Depth Charge met 50% korting bij Roven.nl

Persbericht Roven.nl

Viscious Depth Charge met 50% korting bij Roven.nl 

Bij roven.nl hebben ze plaats nodig in de rekken. Daarom worden de grote Bulldawgs van Viscious opgeruimd met maar liefst 50% korting. Toch wil dit zeker niet zeggen dat de Depth Charge Bulldawg geen goede vanger is, integendeel zelfs! Momenteel zijn deze Bulldawgs nog te bestellen in drie maten en in drie kleuren. Met deze korting bestel  je de Depth Charge nu vanaf 9.48 en heb je deze een dag later al in huis!


Depth Charge Pearl goldfish.

De ‘VDC’ is een echte diepduiker, hij is zwaarder dan de veel bekende Bull Dawgs en met naar beneden gerichte zijvinnen om de bait voldoende ‘down-force’ te geven. Gemaakt van de hoge kwaliteit rubber die we ook van Musky Innovations gewend zijn. Meer diepte en meer trillingen door de drie staarten. Een topper van formaat!


Depth Charge Black Orange Flash.

Elke VDC heeft een UV impregnatie meegekregen, een coating die goed zichtbaar is voor vissen maar niet voor de mens. Juist in de schemeruren en/of het vissen op dieper of troebeler water bij weinig licht kan dit toch net het verschil maken. Al enige tijd een hot-issue in de USA, in Nederland begint de UV-gevoeligheid zo langzamerhand ook een goede voedingsbodem te vinden. Door de drie formaten is er voor elk type visserij een juiste Depth Charge verkrijgbaar.


Depth Charge Cisco Flash.

Bestel de Depth charge gemakkelijk en snel via deze link of klik op de afbeeldingen.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -