Vis TV en polderkarper

Persbericht                                                                               Bilthoven, 3 mei 2011

 

 

NOORDHOLLANDSE POLDERKARPER IN 8e AFLEVERING VIS TV

 

Komende zondag 8 mei vissen Ed en Marco in Vis TV in de schitterende Eilandspolder bij het Noord-Hollandse Graft. En, als je het onze presentatoren vraagt, is dit volgens hen qua spanning, sfeer en locatie zondermeer een van de mooiste afleveringen die ooit zijn gemaakt. Volgens Marco zelfs vergelijkbaar met A Passion for Angling.
 

 

Met de grondmist nog op de weilanden ligt de polder er die morgen fantastisch bij en zijn de karpers volop actief. Ons duo vist vandaag uitsluitend met de pen en heeft hier en daar wat voerplekjes gemaakt. Marco laat zijn aas als het ware zakken in een geopende bek van wat hij denkt een karper te zijn, terwijl Ed even bij zijn hengel wegloopt om op een andere plek bij te voeren en vervolgens in een bizar avontuur verzeild raakt. Wil je weten hoe dit alles afloopt; kijk dan zondag van circa 10.00 tot 10.30 uur op RTL-7 naar de 8e aflevering van Vis TV

 

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland i.s.m. Tangram Media. De serie bestaat uit 12 op zichzelf staande afleveringen die zo veel mogelijk verdeeld over Nederland zijn opgenomen. Telkens zijn de uitzendingen eerst op zondagmorgen van circa 10.00 tot 10.30 uur te zien op RTL-7, waarna elke aflevering de eerstvolgende zaterdag om circa 7.30 uur op RTL-4 wordt herhaald.

 

Volgende week zondag 15 mei staan de baars en de Vinkeveense plassen centraal in aflevering 9 van Vis TV.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -