Vis- en materiaaltips met Sensas (5)

Vis- en materiaaltips met Sensas (5) 

April is de maand voor het vangen van grote, moddervette brasems. Zo vlak voor de paai zijn ze op hun mooist en leggen ze het meeste gewicht in de schaal. 

Op veel van de grote meren is het water nog helder en zul je dicht bij de kant vaak niet veel brasem vangen. Je moet het verder zoeken, op grote afstanden. De Competition Lake Feeder is daarvoor uitermate geschikt. In drie lengtes en twee uitvoeringen (medium en heavy) verkrijgbaar: 3.30, 3.60 en 3.90 meter. De 3.90 meter versie is alleen als heavy beschikbaar.


Feeder Competition Lake.

Een luxor FS FV molen maakt het tot een mooie set. De molen beschikt over een ‘big pit’ spoel, wat inhoudt dat je door de lange spoel makkelijker verre worpen maakt. Spoelcapaciteit: 300 meter 25/00, per slingerslag haal je 93 cm binnen. Wordt geleverd met dubbele, enkele slinger een reservespoel.


Luxor FS FV Reel.

Met de Feeder Tech haken kun je je gerust op grote vis richten. De haken zijn scherp en sterk. Binnen de range vind je vier verschillende modellen en draaddiktes in brons en zwart-nikkel.


Feeder Tech Hooks.

Samen met een fluorocarbon onderlijnmateriaal maak je de beste voorjaars brasemonderlijnen.


Feeder Tech Fluorocarbon Rig Material.

Meer info: www.sensas.fr

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -