Vinnig.nl presenteert Roofviswedstrijd “deNieuweVispas 2015”

Persbericht Vinnig.nl 

Vinnig.nl presenteert Roofviswedstrijd “deNieuweVispas 2015” 

25 Januari 2015 is het weer zover. Na het succes van voorgaande jaren zal er weer om “de eer” gestreden worden op en rondom de Kagerplassen en Braasemmermeer. De inschrijving is inmiddels geopend en de eerste 20 deelnemende teams staan op de lijst.

De wedstrijd “deNieuweVispas 2015” is een non-profit roofviswedstrijd op en rondom de Kagerplassen en Braassemermeer. De wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door sponsoren en inzet van vrijwilligers. Verder onderschrijft de wedstrijd de aanschaf van de nieuwe vispas en promoten wij het “catch and release” principe.


De grootste snoek van deNieuwevispas 2014. 103 cm voor Dennis van Maanen.

De inschrijving is begonnen, mede dankzij medewerking van Leidse Hengelaarsbond (welke wij in het bijzonder willen bedanken voor hun extra inzet), HSVdeleede en Sportvisserij MidWest Nederland die elk jaar de juiste vergunningen hebben geleverd.

De kosten betreffen 50 euro per boot (dus 50 euro voor twee personen = vier hengels), dit is inclusief overheerlijk diner (een Captains Diner) met drankjes tijdens de prijsuitreiking in Petit Restaurant De Valk. Voor meer informatie over deze wedstrijd verwijzen wij naar www.vinnig.nl. Hier lees je alle wedstrijdinformatie en hoe je jezelf kunt inschrijven.

Dit jaar hebben we weer goede sponsoren waaronder Pure Fishing, Pike XL, Fox Rage, Next level Fishing en Zilt aan Zee. Er zijn een aantal fantastische prijzen ter beschikking gesteld.

We verwachten dit jaar ook meerval op het wedstrijdwater. We wisten er zelf al twee trollend te vangen, waarvan Klaas de eerste.

Voor de tweede maal op rij wonnen Marcel van Tongeren en Rob van de Kaay een editie van deNieuweVispas. Zij zullen wederom de titel van “Mannen van Eer” met man en macht ofwel met hengel en kunstaas verdedigen.


De winnaars van de van ”deNieuweVispas 2013 en 2014”en de titel “Mannen van Eer” Marcel van Tongeren en Rob van der Kaay.

De eerste 20 inschrijvingen zijn al binnen. Er is nog beperkt plaats voor meerdere teams en wij zien jullie inschrijving dan ook graag tegemoet. We hopen dat het weer zo’n gezellig dag als de voorgaande jaren wordt. En bovenal dat de vangsten weer top zijn.

Onze dank gaat naar de inschrijfadressen: Hengelsporthuis Sam Teunissen, Hotspot Fishing, Hengelsporthuis Henk Teunissen en Petit Restaurant de Valk.

We zien jullie op 25 januari aan de Zijldijk!
Klaas Hoogduin en Danny Sin

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -