Vind Fox op Facebook leuk en win prachtige prijzen!

Persbericht Fox International

Vind Fox op Facebook leuk en win prachtige prijzen!

Fox International hoort al decennia bij de meest vooruitstrevende hengelsportfirma’s en dat geldt niet alleen voor de innovatieve producten die men ontwikkelt. Ook op het gebied van het verstrekken van informatie en interactie met u, de visser aan de waterkant, heeft Fox altijd baanbrekend werk verricht. Het zal daarom ook niemand verwonderen dat we ook nu voorop lopen en volop gebruik maken van de nieuwe media.

Een belangrijke component daarin zijn de social media en met name Facebook. Dit enorm populaire medium heeft wereldwijd miljoenen gebruikers en inmiddels is ook een flink aantal (karper)vissers lid. Fox is ook al een tijdje present en het regelmatig volgen van deze pagina biedt de volgende voordelen:

     
  • Lees als eerste nieuws over en bekijk foto’s van nieuwe producten;
  •  
  • Recente nieuwsberichten, filmpjes en tips van Fox vissers;
  •  
  • Assistentie van Fox personeel en bezoekers van de pagina bij gebruik van Fox producten en/of vistechnische vragen;
  •  
  • Last but not least: prachtige prijzen te winnen met verlotingen en prijsvragen!

Het automatisch volgen van al dit Fox nieuws kan niet simpeler. Meld u aan bij Facebook, ga naar http://www.facebook.com/FoxInternational en klik op de knop ‘Vind ik leuk’. Vanaf nu verschijnt al het Fox nieuws in uw Facebook Nieuwsberichten overzicht en kunt u zelf ook reageren en berichten plaatsen.

 

Speciaal voor de Nederlandse vissers hebben we een spectaculaire actie bedacht waarbij we een gratis FX Flatliner bedchair gaan weggeven! Dit revolutionaire concept dat in 2011 de meest comfortabele bedchair ooit bleek te zijn, kan van jou worden als je aangeeft dat je Fox International leuk vindt op Facebook. Zo gauw als we 2000 unieke Nederlandse volgers hebben wordt hij onder deze mensen verloot, de winnaar mag hem in het Europese hoofdkantoor in Meer (België) op komen halen waar hij ook nog eens een uitgebreide rondleiding in de schitterende Fox showroom kan verwachten.

Wacht dus niet langer en browse naar http://www.facebook.com/FoxInternational en geef aan dat je ons leuk vindt. Het stopt namelijk niet bij deze actie, er volgen regelmatig prijsvragen en verlotingen waarbij je iedere keer kans maakt op prachtige prijzen!