Vierde editie Predatortour in Zweden


Vierde editie Predatortour in Zweden

Terwijl de voorbereidingen voor Ierland 2010 nog in volle gang zijn, heeft de organisatie van de Predatortour besloten om de vierde editie van de Predatortour in Zweden te houden.

De eerste editie van de Predatortour (Noorwegen) was een groot succes. Zeker omdat de Predatortour een geheel nieuwe en Europese roofviswedstrijd is. 22 Teams verschenen hier aan de start.

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor Ierland 2010 volop aan de gang. Zoals het er nu naar uitziet wordt de derde editie (2011) in ons eigen Nederland gehouden. De vierde editie 2012 wordt dus in Zweden gehouden. De organisatie zal eind oktober de eerste verkenningen gaan houden in Zweden (mogelijkheden dat deelnemers al mee willen, zijn optioneel).

Op de komende beurs, de Fair for Lure & Fly, kunt u op de stand van Marcraft & Pike Master Lures / Predatortour informatie inwinnen over deze Europese roofviswedstrijd. Op de Hengelsport & Visboten beurs in Utrecht zal mede organisator FisHerman op de stand aanwezig zijn van Pike Master Lures / Predatortour. U kunt dan ook rechtstreeks aan hem vragen stellen / afspraken maken over het verblijf in Ierland.

Kunt u deze beurzen niet kunnen bezoeken? De organisatie zal ook weer de gebruikelijke voorlichtingsavonden organiseren in het nieuwe pand van Pike Master Lures alwaar u alle informatie kunt inwinnen. De datum van deze avond(en) zullen via deze website en/of de website van PML Travel bekend worden gemaakt. Op de site van PML Travel & Esoxhunters kunt u verslagen vinden van de wedstrijd in Noorwegen.

De organisatie.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Federatief Kampioenschap Kustvissen
Willem Moorman -
image description
Verscholen tussen de weilanden
Willem Moorman -
image description
21% SUPER SALE DAGEN
Willem Moorman -