image description

Vier nieuwe toplocaties in Noord Noorwegen bij Visreis.nl

Visreis.nl 

Vier nieuwe toplocaties in Noord Noorwegen bij Visreis.nl 

We presenteren wederom met trots vier nieuwe locaties in Noord Noorwegen. Deze locaties zijn een zeer goede aanvulling op het bestaande portfolio en bieden een ander profiel dan de locaties die we reeds aanbieden.

Tufjord
Dit is Havoysund; maar dan 2.0! Op het eiland Rolvsoya ligt dit viscamp Tufjord. Rolvsoya ligt direct naast het eiland Havoysund en dit is een van de hotspots waar veel wordt gevist vanuit Havoysund. Het grote voordeel is nu alleen dat je er niet eerst naar toe hoeft te varen maar direct in dit topgebied slaapt, eet en vist.

Aanmerkelijk minder vaaruren, meer vistijd en minder benzinekosten! Daarnaast is het ook mogelijk om deze locatie te bereiken zonder extra overnachting en is de wisseldag vrij. Dus ook een verblijf van 10 dagen is hier geen probleem.

En dan ook nog in een topgebied waar we zelf al veel ervaring hebben. Dit is een van de beste stekken om te vissen in Noord Noorwegen. Zonder enige twijfel!

We beschikken hier over vijf comfortabele woningen en zes ruime 20 en 21 voet aluminium visboten met 75 PK motoren. Het is een leuk en gezellig viskamp waar je nog persoonlijk benadert wordt en je een echt en authentiek visavontuur gaat beleven. https://www.visreis.nl/bestemmingen/tufjord/

Nyvoll Brygge
Deze locatie wordt gerekend tot een van de beste inshore locaties. Op korte afstand van Alta en vlak bij het eiland Soroya staat deze locatie garant voor goede en beschutte visserij.

In de nazomer komen hier de heilbotten op de ondiepe delen jagen op de aasvissen. Dat is dus het perfecte moment om hier met een forse spinhengel achter de platte rakkers aan te gaan.

John Smit, bekend van de Dutchanglers, heeft deze locatie medio dit jaar gescout en getest. We beschikken hier over drie woningen en drie boten van 60 tot 100 PK. Alle boten zijn voorzien van GPS en fishfinder.

De zee stroomt hier langs de eilanden Seiland, Soroya, Stjernoya en Kvaloya en zorgt met het komen en gaan van het getij voor een ruime aanvoer van voedsel en dus ook grotere vissen.

Lees hier ook het verhaal van John Smit van de Dutchanglers over deze locatie: http://www.dutchanglers.nl/artikelen/fishing-in-alta-norway-at-nyvoll-brygge-big-halibut/
https://www.visreis.nl/bestemmingen/nyvoll/

Lofotbrygga
Deze locatie ligt op het eiland Stormolla en in de kom van de Lofoten en is zeer beschut. De eerste visstekken liggen hier al op korte afstand varen en de locatie heeft een prachtige ligging op een rotswand en met de schitterende bergen op de achtergrond.

Naast de indrukwekkende omgeving het overweldigende uitzicht is de eigenaar een voormalig beroepsvisser en weet dus precies waar de vis zich op dat moment bevindt. Hij helpt je dan ook graag om van jou visreis een succes te maken.

De locatie is gemoedelijk en de eigenaar Geir is een zeer vriendelijk persoon. Het is een rustige locatie waar weinig andere viskampen in de buurt liggen dus ook de stekken worden niet veel bevist door andere sportvissers.

Dit is dan ook met recht een toplocatie op de Lofoten. De visstekken liggen op niet al te verre afstand en hier gaat het je aan niets ontbreken. https://www.visreis.nl/bestemmingen/lofotbrygga/

Furoy
Dit viskamp staat ook bekend als goede inshore locatie. Net ten noorden van de Lofoten en uiterst beschut tref je deze unieke locatie aan. Volledig beschut door het grote eiland Senja en net ten Noorden van de Lofoten is dit een topbestemming voor de inshore visserij omdat er veel stroming ontstaat tijdens eb en vloed.

Op zes kilometer varen bevindt zich de engte bij Finsness waar de zee zich door een engte moet worstelen en waar ook het ook nog eens ondiep wordt. Op deze rand ruikt het gewoon naar de grote jagers!

Maar ook de Laksfjorden en de Finnfjorden beiden voldoende visstekken voor een hele maand. De woningen zijn luxe uitgevoerd en bijzonder comfortabel voor ons vissers. Daarbij hebben ze bijna allemaal uitzicht op de mooie fjord.

De boten zijn 18 voet en hebben 25 pk motoren en GPS met fishfinder zodat iedere visser van elke leeftijd ermee mag varen zonder vaarbewijs. Grotere boten zijn hier simpelweg niet nodig en dus zijn ze ook zuinig in gebruik.
https://www.visreis.nl/bestemmingen/furoy/

Al met al vier nieuwe en uitdagende toplocaties die met recht een meerwaarde binnen ons portfolio en ook een aparte doelgroepen aanspreken. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op om jou visreis voor 2018 naar een van deze locaties of elke andere voor jou en je vismaten in orde te maken.

Visreis.nl
Joris Nieuwenhoff
info@visreis.nl
tel: 0031 – (0)6 28 308 345

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij………SPIDERWIRE
Willem Moorman -
image description
De Wobshad 2.0 in de praktijk
Willem Moorman -