image description

*** VIDEO *** Hoe je dropshot-, jig- en Texas-rig-kunt vissen.

Steve Phillips van Fox Rage vertelt je hoe je kunstaas kunt knopen voor jigvissen, Texas rig en dropshot, en hoe je de vier belangrijkste kunstaasmontage gebruikt die je moet kennen om meer vis te vangen.

In deze video leer je:

- Hoe je kunstaas kunt aanbieden om snoek, baars, snoekbaars en te vangen
- Hoe je een Texas-rig vastmaakt
- Hoe een jigkop te binden
- Hoe je een dropshot-rig vastmaakt

Je kunt hier het assortiment Fox Rage-uitrusting zien dat in deze video wordt gebruikt:

www.foxrage.com

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze andere sociale kanalen:
.
www.instagram.com/fox_rage_fishing
.
www.facebook.com/FoxRageFishing

.
Als je van roofvissen houdt, dan is Fox Rage TV de plek voor jou. Ons kanaal biedt inzicht in het vissen op alles, van snoek, baars en snoekbaars tot meerval, roofblei en kopvoorn, met deskundige tips en tactieken van onze vissers om u te helpen meer en grotere vissen te vangen.
.
Fox Rage-video's laten ook onze nieuwste producten en innovaties voor roofvissen zien, waaronder kunstaas, hengels, molens en accessoires van onze drie merken; Fox Rage, Fox Rage Cat en Fox Rage Predator.
.
Wij bieden iets voor alle roofvissers. Van de beginnende kunstaasvisser die grip wil krijgen op de basis, zoals dropshot- en jigvissen, of het juiste aas kiezen en tot ervaren vissers die hun hengelsport naar een hoger niveau willen tillen, onze video's kunnen helpen.
.
Met steeds nieuwe video's over aas en roofvissen, is ons doel niet alleen om u te helpen meer en grotere vissen te vangen, maar ook om meer uit uw vissen te halen.

ANDEREN LAZEN OOK