Vernieuwde website

Website van De Vlietlanden is vernieuwd!

Iedere zichzelf respecterende vakantiebestemming heeft tegenwoordig een leuke website waarop men de diverse mogelijkheden op zijn gemak thuis  kan bekijken. Zo ook bungalowpark “ De Vlietlanden” in Wervershoof vlak bij het oude stadje Medemblik.



De website
www.vlietlanden.nl heeft de laatste jaren veel bezoekers gehad en de kans is groot dat dit aantal beduidend zal toenemen nu de site vernieuwd is en in een geheel nieuw jasje met vele extra mogelijkheden gestoken is. Eigenaar/gastheer Hans Ris is dan ook zeer tevreden met deze vernieuwde website waarop alle informatie over beschikbare bungalows, prijzen, speciale arrangementen, acties staat en men kan ook vanuit zijn luie stoel reserveren.

Natuurlijk vinden de sportvissers ook uitgebreide informatie over de vele vismogelijkheden en als men dan op de link “snoekvissen” klikt, krijgt men nog veel meer visinformatie van het waarschijnlijk beste en mooiste vispark van Nederland.

 Vermeldenswaard is ook nog dat schilder Remko van den Berg onlangs een speciaal snoekschilderij voor de receptie van het park gemaakt heeft. Het schilderij laat een grote snoek zien die achter een Super Shad Rap in redhead kleur met logo van De Vlietlanden aanzwemt en hopelijk even later zijn tanden er in kan zetten. Een realistische weergave van iets dat het afgelopen seizoen al diverse keren in de wateren van het park gebeurde want er werden diverse metersnoeken tot 117 cm op nog geen 50 meter van de receptie gevangen…

Mochten er lezers zijn die geïnteresseerd zijn in het werk van Remko van den Berg, bij dezen het advies eens op zijn website
www.kunstschilderremko.nl te kijken. Dan zal men zien dat naast de verschillende vissoorten ook andere dieren, denk dan vooral aan de schitterende ijsvogels, en landschappen op een schitterende manier vereeuwigd worden..