Verdien je NKR overnachting terug!

Verdien je NKR overnachting terug!

De inschrijvingen voor het NKR beginnen langzaam maar zeker binnen te druppelen en inmiddels zijn er ruim 30 deelnemers die zich voor de eerste wedstrijden hebben ingeschreven!

Een fantastisch resultaat voor een totaal nieuw evenement waaruit blijkt dat de deelnemers vertrouwen hebben in het NKR. Een geweldige stimulans voor het NKR bestuur derhalve die zich hierdoor nog meer gemotiveerd  voelt om er een grandioos evenement van te maken.

Vandaar ook onderstaande geste aan alle snelle beslissers…..

Voor alle “januari 2009 deelnemers” die zich voor 1 december 2008 inschrijven  worden de kosten van de overnachting geheel verzorgd door het NKR!  En dat scheelt aanmerkelijk in de eerste kosten.

Dus mocht je om de een of andere reden nog twijfelen pak dan nu deze mooie kans en geef jezelf een leuk St. Nicolaas- of Kerstcadeau.


Ook krijgt de groep die zich voor 1 december a.s. inschrijft stemrecht mbt de keuze of het wedstrijdwater al dan niet van te voren bekend moet worden gemaakt. Vissers die zich na 1 december nog inschrijven moeten zelf de overnachting betalen. Meer NKR-info klik hier


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -