Verder, accurater, fijner én gevoeliger met de Insync 2.0

Persbericht Spro   

Verder, accurater, fijner én gevoeliger met de Insync 2.0 

Door Team Spro

Verder en accurater werpen, fijner en gevoeliger vissen, met lichtere lijnen en met een grotere variëteit aan kunstaas... eigenschappen die de nieuwe generatie Insync 2.0 hengels perfect typeren.

In deze serie spelen de Microwave Nanolite™ geleideogen van American Tackle weer een belangrijke rol. Deze bieden zoveel voordelen bij het vissen en in het bijzonder bij het werpen, dat meer en meer vissers ervan overtuigd raken.

Waarom is Insync 2.0 anders?
De ultrasterke, slanke en hi-modulus carbon Insync 2.0 blanks zijn zeer licht qua gewicht dankzij het gebruik van een combinatie van verschillende carbonmaterialen met een extreem hoge materiaaldichtheid. Deze materialen, de speciale fibers en het T-glas worden met carbon-tape wikkelingen compact samengesmolten tot blanks die versterkt zijn tegen breuk en scheuren, ook onder extreme belasting.



Belangrijk detail is dat voor de productie van deze hengels slechts een heel laag percentage hars gebruikt wordt. Deze zogenaamde Low Resin Content-technologie maakt de Insync 2.0 nóg sterker, nóg lichter en nóg gevoeliger!



De hengels hebben allemaal een duurzame pensluiting en zijn afgebouwd met Nanolite™ Microwave geleideogen, harde EVA-grips en een speciale molenhouder met luxe screw-down voetgrip voorzien van een lichtgewicht carbonbuisje met aluminium ringdetail.

Microwave Nanolite™
Beide series, Insync en Insync 2.0 zijn uitgevoerd met Microwave Nanolite™ geleideogen. Deze geleideogen bieden het perfecte line-control-systeem voor spin- en baitcast-hengels. Belangrijkste feature van deze ogen is dat ze het opspoelgeheugen van monofilament lijnen direct aanpakken en daarbij is het ook uitermate geschikt voor gevlochten lijn.


Conventionele geleideogen.


American Tackle Micro Wave geleideogen.

Je moet het echt zien én voelen! Het geeft merkbare voordelen ten opzichte van standaard ogen en combineert wetenschap, praktische toepassing en het nieuwste op hengelbouwtechniek.


    
De voordelen van Microwave geleideogen
• Verhoogde werpafstanden; dit wordt bereikt door het absorberen en in voorwaartse richting sturen van energie met behoud van lijnsnelheid.
• Vermindering van vermoeidheid; er is minder kracht nodig om te werpen dankzij de verhoogde snelheid waarmee de lijn door de ogen schiet; de blank laadt en herstelt natuurlijker zonder remming door toegenomen lijnvibratie.
• Verbeterde werpnauwkeurigheid; door minder kracht te gebruiken tijdens het werpen is het gemakkelijker om precies en doelgericht te werpen.
• Moeiteloos werpen; het Microwave-systeem reduceert de vibratie van de lijn tegen de hengel en elimineert het schuren van de lijn in de ogen waardoor gemakkelijker een beter werpresultaat bereikt wordt.
• Verhoogde kunstaasreeks per hengel; door het gecontroleerd gebruiken van energie kan zowel lichter als zwaarder kunstaas gebruikt worden zonder dat de blankmaterialen moeten compenseren voor het verlies van efficiency.
• Eliminatie van het werpen van windkopen; de lijn wordt met deze nieuwe Microwave Nanolite™ geleideogen niet langer van voor naar achter door de ogen geduwd maar de energie wordt als het ware door de ogen getrokken. Hierdoor kan de lijn het startoog niet inhalen en eromheen slaan. En alsof dat nog niet genoeg is staan er op de blank tussen het start- en topoog een hele serie American Tackle Snagless geleideogen.



Zelfs windknopen vliegen moeiteloos door de Micro Wave geleideogen.

• Compact opspoelen; dankzij het formaat en de speciale oogverdeling spoelt de lijn compacter op de molen waardoor gemakkelijker en preciezer geworpen kan worden.
• Verbeterde balans; een set Microwave Nanolite™ geleideogen weegt beduidend minder dan een set conventionele ogen waardoor het algehele gewicht van de hengel en ook de balans positief beïnvloed worden.
• Optimale actie; de voetjes van de Microwave Nanolite™ geleideogen zijn kleiner waardoor de originele actie van de blank volledig tot zijn recht komt.

Verkrijgbare Modellen
De Insync 2.0 serie bestaat uit een 5 baitcastmodellen, 7 spinhengels en 4 reishengels.



Voor meer informatie over de individuele modellen, klik hier.

Team Spro
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -