image description

Vele meters nieuwe Nash materialen ingekocht

De liefhebbers van Nash kunnen hun hart ophalen op de webshop en bij de nieuwe vestiging van Wesdijk Hengelsport in Barendrecht.  In de winkel aan de Eurekaweg staat inmiddels 15 meter aan Nash materiaal met een grote diversiteit in het aanbod, alles scherp geprijsd met veel voorraad.

 

 

 

 

De nieuwste Nash materialen met mooie aanbiedingen...

Dwarf & Scope

Er zijn karpervissers die behoorlijk merkvast zijn. Veel van hen zijn aanhangers van het merk Nash. Wesdijk kan deze liefhebbers tegemoet komen met veel voordelige Nash materialen. Op voorraad zijn alle soorten boilies, flavours en pop-ups op aasgebied. Bij de hengels kun je de nieuwste Dwarf & Scope rods aantreffen, terwijl ook nieuwe Nash stoelen, bedchairs, foedralen en luggage staat te pronken.

Mooie Dwarf Cork voor nog geen 70 euro...

 

 

Prachtige Nash Dwarfs en Scopes, zoals deze driedelige Scope Snide en (rechts) de Sawnoff...

Het Kevin Nash Dwarf 3-Rod Carry System is een carryall die alles kan opbergen. Zo is er ruimte voor drie opgetuigde Dwarf hengels, een schepnet en ruimte voor kleinmaterialen…

Het nieuwe Kevin Nash Scope OPS 4-Folding Sleep System...

 

Blije vissers

En dat is goed om te weten bij de aanvang van het seizoen, nu de temperaturen weer omhoog gaan en het voorjaar gaat doorbreken en het bij veel karpervissers eer gaat kriebelen. Om de gang naar het water nóg mooier te maken, heeft Wesdijk dit schitterende merk Nash extra scherp geprijsd. Een bezoekje aan de webshop of de winkel maakt dat je als blije visser de gang naar het water weer inzet. Aan het materiaal zal het niet liggen!

 

 

Met cadeau

Zoals gezegd vind je online ook al deze Nash materialen en kun je ook speciale materialen bestellen. Ze worden dan goed ingepakt bij jou thuis afgeleverd en vaak nog eens met een mooi cadeau als extraatje. Klik hier voor het Nash aanbod.

Kijk voor meer informatie: www.wesdijk.nl