Veel Westin bij Fauna

Persbericht Fauna Hengelsport  

Veel Westin bij Fauna 

Het Scandinavische roofvismerk Westin heeft zich in Nederland in rap tempo op de kaart weten te zetten. Deze prestatie is mede te danken aan het schitterende pakket hengels, kunstaas, luggage en kleding van Westin en het feit dat roofvisguru Luc Coppens onderdeel uitmaakt van het internationale team van specialisten.

Bij Fauna Hengelsport is Westin ruim vertegenwoordigd. Het is dan ook niet vreemd dat de langverwachte, nieuwe softbaits van Westin, de ‘Hypo Teez’ en de ‘Shad Teez’ als eerste bij de Megastore uit Raamsdonksveer verkrijgbaar zijn. Luc Coppens was nauw betrokken bij het ontwerpen en produceren van deze nieuwe softbaits en vertelt zelf waarom hij zo over de ‘HypoTeez’ en de ‘ShadTeez’ te spreken is.

HypoTeez
''Snoekbaars is gek van spiering, dat weet elke roofvisser. Deze shad is gebaseerd op een 3D scan van een echte spiering. Een betere imitatie dan de HypoTeez zal er daarom niet te vinden zijn. Vis deze shad verticaal , horizontaal , of werpend, maar houd in ieder geval  je hengel maar stevig vast!''
Luc Coppens


De HypoTeez dankt zijn naam aan de Latijnse benaming voor spiering (Hypomesus Olidus)


Het bijzonder soepele materiaal en de gesegmenteerde staart zorgen voor een fenomenale actie!


De HypoTeez is verbluffend mooi afgewerkt. Het venijn zit hem bij deze shads letterlijk in de staart!


De kleuren van de HypoTeez zijn zeer zorgvuldig samengesteld en uitvoerig getest, voordat deze op de markt werden gebracht.



Zoals alle Westin producten zijn ook de HypoTeez shads netjes verpakt, in dit geval per 5 stuks.

Shad Teez
"Dit is één van de beste creaties ooit! Een shad die snel opstart, zelfs bij zeer lage snelheid en die niet alleen met zijn staart verleidelijk beweegt, maar tegelijkertijd ook mooi flankt. Een verleider van de bovenste plank ! De HypoTeez heeft buitengewoon realistische, airbrushed kleuren. Bovendien zijn deze softbaits soepel, maar toch taai van textuur, zodat er herhaaldelijke vangsten mogelijk zijn."
Luc Coppens


De ShadTeez van Westin bezit een aantal unieke eigenschappen. Zo is de staart gevuld met lucht, hetgeen ervoor zorgt dat deze shads altijd schuin omhoog blijven staan, net als een azende prooivis.


De grote varianten van de ShadTeez zijn geweldig voor het werpen of trollen op snoek.



Ook de ShadTeez is werkelijk tot in de puntjes afgewerkt.



Official Roach, 12 cm. De persoonlijke favoriet van Luc Coppens.



Ook de kleuren van de Shad Teez zijn volledig handgeschilderd en uitvoerig getest, zodat onderwater het meest realistische resultaat kan worden bereikt.



Zowel de Shad Teez als de Hypo Teez zijn nu verkrijgbaar in de webshop van Fauna Hengelsport. Het volledige aanbod kunstaas van de Megastore in Raamsdonksveer kun je vinden door op het logo te klikken.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -