Veel topmateriaal voor het vissen op roofvis op de Hengelsport- en Botenbeurs 2016

Persbericht Hengelsport en Botenbeurs 

Veel topmateriaal voor het vissen op roofvis op de Hengelsport- en Botenbeurs 2016

De roofvisser vindt op de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht alles wat zijn of haar hartje begeert, plus gedegen informatie om goed beslagen de roofvis achter de vinnen te zitten. Vissen op roofvis is tegenwoordig razend populair, zowel op als langs het water, met lichte spinhengels, zwaardere kunstaashengels maar ook met de vliegenhengel. Hieronder een kleine greep uit de nieuwe producten die op de beurs te vinden zijn.

Arca
De Mustad Preda Plier is de ultieme tool voor de roofvisser. De tang heeft verschillende features waardoor de visser zijn rigs beter kan maken maar ook gemakkelijker de vis kan onthaken.

De tools zijn met veel zorg vervaardigd en er worden enkel de beste materialen gebruikt.

De nieuwe Mepps Aglia-E spinners hebben een UV-bestendig spinnerblad en een extra UV parel op de trebble haak voor extra aantrekkingskracht. Deze nieuwe spinner is verkrijgbaar in de attractieve kleuren: Pink Bright, Orange Bright, Red Bright, Chartreuse Bright en in de maten: 1, 2, 3, 4 en 5. Website: www.arca-bifa.com.

Hobie
Op veler verzoek heeft Hobie Cat Company een camouflagekleur ontwikkeld. De kleur Olive wordt bij de Hobie Mirage Outback en de Hobie Mirage Pro Angler 12 & 14 vervangen voor de Camouflage editie. Deze kleur is opgebouwd uit de al bestaande kleuren Olive en Ivory Dune en is aangevuld met een nieuwe kleur Midnight.

Mix deze kleuren en je krijgt de Hobie Camouflage. Naast de nieuwe kleur zullen deze kayaks ook allemaal uitgerust worden met de nieuwe MirageDrive 180. Er zal bij de Hobie Mirage Outback, net als bij de Mirage Pro Angler 12 & 14, een drive met turbovinnen geleverd worden. Verder zijn de camouflage accenten op deze kajak doorgetrokken in de bekleding van de pedalen en de deck pads op beide Mirage Pro Anglers. Website: www.hobie-kayak.com.

Sensas
Ook Illex en Gunki pakken in Utrecht weer groots uit. Er zijn talloze nieuwe producten voor 2017 ontwikkeld, en die zijn voor een groot gedeelte ook op de beurs te bewonderen. De Jivaros Swim Bait van Illex is een vierdelige swimbait met twee bevestigingspunten, met verstelbare borstvinnen voor het vissen op meerdere dieptes en met instelbare ballastkamers om gewicht en densiteit van het aas te kunnen aanpassen.

Ook bij Gunki is er volop nieuws bij het kunstaas. Naast enkele nieuwe hardbaits springen ook enkele softbaits in het oog. Bijvoorbeeld de Hourra Craw, een zeer fraaie imitatie van een rivierkreeft met luchtkamers in de scharen, waardoor deze altijd omhoog staan. Nét echt!


Wie in de winter met regelmaat naar het water wil moet bovendien eens kijken naar de nieuwe Thermo Gear combinatie. Een comfortabel tweedelig pak, waarmee je de kou op een aangename wijze kunt trotseren. Website: www.sensas.com.

Technautic
Aangezien de nieuwe Minn Kota motoren voorzien zijn van Bluetooth kun je met een smartphone en de Minn Kota remote app, basisfuncties naar de nieuwe boegmotor sturen. De smartphone App werkt op Android en Apple compatibel smartphones met de basis motor functionaliteit: sturen, snelheid regelen, propeller aan/uit, High Speed By Pass – Haas functie, AutoPilot en Spot-Lock.

Download de software voor desbetreffende i-Pilot / i-Pilot Link controller van de motor. Zend de update via Bluetooth naar de controller. (NB. Werkt alleen met nieuwe i-Pilot en i-Pilot Link remotes (Bluetooth)). Website: www.technautic.nl.

TTH Watersport
De Rapid UMS-410 is een zuinige boot die geschikt is voor een motor tot 30 pk met een gelaste romp van 3/3 mm zeewaterbestendig 5083 aluminium en volgeschuimde drijfkamers. Leverbaar in vier uitvoeringen; handbediend, met zijconsole, met middenconsole en in (vis)tournament uitvoering.

De visuitvoering heeft drie plaatsen voor een stoel en is standaard uitgerust met een lenspomp, een elektrisch systeem met drie contactpunten, twee opbergvakken, vier kikkers, roeidollen en peddels.

Alle UMS boten hebben standaard een extra versterkte spiegel. De UMS Tuna Tournament van TTH Watersport is een comfortabele, lichtgewicht, aluminium en boot met een ruime kuip. Door de vele mogelijkheden is dit één van de populairste boten uit de UMS-serie.

Je kunt, in combinatie met, bijvoorbeeld, een 40 pk motor heerlijk genieten met je familie of vissen met vrienden. En door de wendbaarheid tijdens het transport kun je gaan varen waar je wilt! Website: www.tthwatersport.nl.

Natuurlijk zijn er nog veel meer hengelsportzaken, groothandels en fabrikanten met materialen voor het roofvissen te vinden op de beurs, dit was slechts een klein deel van het beschikbare nieuws.

De komende weken volgt er meer nieuws, een compleet overzicht van de standhouders vind je op de website van de beurs.

Hengelsport- en Botenbeurs 2016
Jaarbeurs, Van Zijstweg 21, 3521 AB, Utrecht (P3)
Datum: 2, 3 & 4 december 2016
Geopend: Elke dag van 10:00 tot 17:00 uur
Website: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl
Social media: www.facebook.com/Carpsquare en www.facebook.com/hengelsportbeurs

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -