Veel nieuws bij Shimano

Veel nieuws bij Shimano

Ook dit jaar is Shimano weer ruimschoots vertegenwoordigd op de Visma. Je kunt ondermeer dropshotmontages maken op de stand met Willem Stolk en krijgt daarbij uitleg over de manier van knopen etc. Verder is er ook op vliegvisgebied nieuws te vinden, waaronder de nieuwe Current vliegenreels van Loomis…

Gratis dropshotmontage maken

Het dropshotten is inmiddels een techniek die steeds vaker met succes wordt gebruikt. Vandaar dat veel vissers geïnteresseerd zijn in de techniek en montages van deze populaire methode.

Op de Visma, die gehouden wordt van 26 t/m 29 maart, zal Shimano daarom ook extra aandacht schenken aan deze geweldige manier van vissen.

Willem Stolk zal exclusief voor bezoekers van de Shimano stand dropshotmontages maken en uitdelen. Het maken van de juiste knoop is van groot belang bij het dropshotten.

Willem laat zien hoe deze geknoopt dienen te worden en uiteindelijk mag je de complete dropshotmontage gratis mee naar huis nemen.

Willem Stolk is vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 maart op de Shimano stand te vinden en legt graag uit hoe hij deze techniek gebruikt. Zowel vanaf de kant als vanuit een boot, en als hand- en bijhengel.

Wil je graag een gratis dropshotmontage? Kom dan op vrijdag, zaterdag of zondag naar de Shimano stand, dan zal Willem Stolk een montage op maat maken.


Willem Stolk goed Giel Beelen…

Willem Stolk is volgende week vrijdag te gast bij Giel. Het onderwerp van gesprek is “Fishing” – en wat er verder gebeurt is nog niet bekend.

Hoogstwaarschijnlijk gaan ze wel samen het water op om de beleving van het vissen te beoordelen.

Giel zal natuurlijk op zijn manier het gesprek voeren… Luister dus op 3 FM vanaf 06.00 naar GIEL…
Kijk ook op http://www.willemstolk.com/.

Nieuwe Current reels van Loomis

Ook Loomis heeft nieuws te melden. De nieuwe Current vliegenreels zijn op de Visma te bewonderen.

Deze Large Arbour vliegenreel heeft ruimschootse opslagcapaciteit voor backing en lijn.

De Current reel heeft een fraai uiterlijk, is dubbel geanodizeerd en is voorzien van een nauwkeurig instelbaar en waterdicht slipsysteem.

Ook het gewicht van de reel is zeer laag en middels een druk op de knop kan je eenvoudig de spoel verwisselen.

Reservespoelen zijn los verkrijgbaar.

Kom dus langs op de Visma en bezoek de stand van Shimano: Standnummer 212