image description

Varen en vissen op de Hengelsport- & Botenbeurs

Hengelsport- en Botenbeurs     

Varen en vissen op de Hengelsport- & Botenbeurs

Met een voorbereiding van ruim zeven maanden, is de beurs helemaal vol en kunnen we ons weer voorbereiden op een fantastisch hengelsportweekend van 1 tot en met 3 december in De Jaarbeurs Utrecht. 

Met ruim 170 stands is er van alles te beleven en te koop voor de liefhebbers. Met trots presenteren we ook onze beursplattegrond. Op de beurs is er veel aandacht voor vissen vanuit (belly)boten en kajaks. De allernieuwste boten én buitenboordmotoren worden geshowd. Ook is er extra aandacht voor elektrisch varen, de nieuwste elektronica (waarmee elke vis opgespoord wordt en perfecte waterdieptekaarten vervaardigd worden) en eindeloos veel accessoires voor het varend vissen. Voor de varende sportvisser is een bezoek aan de beurs dan ook de moeite waard! 

Het Mini Planer Board met Ball Bearing Clip System van Predox maakt vissen op een vast ingestelde diepte een gemakkelijke optie voor elke visser.

Door het formaat van de planer heb je geen zware hengel nodig. Leverbaar in een linker- en rechtermodel. Website: www.predox.eu

Ben je op zoek bent naar bootstoelen, hengelsteunen of elektromotoren, bij Raven Hengelsport helpen ze je hier graag mee!

De beroemde Lynx-motoren zijn niet alleen stil en krachtig, maar ook nog eens erg betaalbaar! Website: www.raven.nl

Met de nieuwe Flexible Arm Mount 2.0 van Deeper heb je een hoge capaciteit sonarsysteem op je boot, kajak of bellyboot met gebruik van je Deeper Smart Sonar.

Schroef de Deeper Sonar vast in de houder, bevestig de Arm Mount aan je boot en je kunt nauwkeurige dieptekaarten van het viswater maken en visrijke plekken opsporen. Website: www.deepersonar.com/en/products

Boten en motoren
Voor de nieuwste boten (aluminium-/glasvezelboten, kajaks en/of bellyboten), elektrische en buitenboordmotoren kun je terecht op de stands van Alumacraft, Bass Boat Europe, Crestliner Boats Europe, EBBM – De Stille Boot, Gorsseling Watersport, Hobie Kayak, Honda Motor Europe, JMSails, Jumbo Boten, Kayakwinkel, Kewi Boten, Mac Fishing, Marcraft, Nautische Unie, Nion Watersport, Orka Boten, Starweld, TTH Watersport en Van Zelst Watersport.

Trailers en accessoires
Een breed assortiment trailers is te vinden op de stands van Van de Burgwal, Kalf Trailers, Nion Watersport, TTH Watersport, Vanclaes Trailers en Van Zelst Watersport. Voor de nieuwste dieptemeters/visvinders en accessoires kun je terecht op de stands van Deeper, JM Sails, Marine Depth Sounders, Navico, RAM Mounts, Raymarine en Technautic.

Wat nog meer?
Uiteraard is er nog veel meer te doen en te zien op de Hengelsport- en Botenbeurs. Dagelijks worden er twintig goodiebags t.w.v. € 75,- uitgereikt aan willekeurige bezoekers. Elke bezoeker maakt ook elke dag kans op € 250,- shoptegoed, te besteden op de beurs.

Vele voordelen online kaartverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2017 
Bestelt u uw ticket online, dan profiteert u van vele voordelen. Op een online ticket bespaart u maar liefst 3 euro én u maakt kans op een visreis voor vier personen naar Noorwegen t.w.v. € 3000,- (aangeboden door CordesTravel en PENN).

Daarnaast kunt u online profiteren van een fikse korting (50%) op een parkeerkaart. Mensen die voor 1 december online hun tickets bestellen, maken daarnaast ook kans op een Yam-rubberboot in combinatie met een Yamaha elektrische buitenboordmotor t.w.v. € 850,-!

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten: 
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017
Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur 
• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis. • Online parkeerkaart met 50% korting.
• 160 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa 

Belangrijke websites: www.carpsquare.nl en www.hengelsportbeurzen.nl.
Belangrijke Facebookpagina’s: Carpsquare, Predatorsquare en Hengelsport- en Visbotenbeurs.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -